Фотокапан OXE Panther 4G и метална кутия

+ безплатно 32GB SD карта и 12 батерии БЕЗПЛАТНО!
ikoikoikoБезплатноБезплатноБезплатноФотокапан OXE Panther 4G и метална кутия + 32GB SD карта и 12 батерии БЕЗПЛАТНО!

!!! 32 GB SD карта и 12 батерии БЕЗПЛАТНО !!! Икономичният пакет се състои от капан за камера OXE Panther 4G и защитна метална кутия. Чрез...

Код на продукта: SET01-6 + BOX       EAN: 8594200191641       Производител: OXE


в наличност
752,94 лв 627,45 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 737,88 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 722,82 лв
-+
Аксесоари (29)     КОМПЛЕКТИ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ (4)    
Снимка от капан с камера
 • Описание
 • Аксесоари (29)
 • КОМПЛЕКТИ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ (4)
 • Запитване за продукт

!!! 32 GB SD карта и 12 батерии БЕЗПЛАТНО !!!

Икономичният пакет се състои от капан за камера OXE Panther 4G и защитна метална кутия. Чрез закупуването на промоционален пакет вие спестявате в сравнение със закупуването на капана, камерата и защитната метална кутия поотделно. И се отплаща!

Модел 2024! Фотокапанът OXE Panther 4G принадлежи към възможно най-високия клас фотокапани. Този модел може да се похвали с функция за изпращане на заснетите изображения към мобилен телефон или компютър, работа през соларен панел OXE SOLAR CHARGER или поддръжка на мобилно приложение за Android и iOS устройства. Не трябва да забравяме и невероятно бързата скорост на затвора от 0,4 секунди, максималната резолюция на снимките от 22 MP и максималната резолюция на видеото от Full HD. Нека да разгледаме по-отблизо този красив екземпляр.


Дизайн

Камерата OXE Panther 4G е в камуфлажен дизайн, който е избран така, че камерата да се вписва максимално добре в европейските гори и градини. Капанът има здрав дизайн, така че е устойчив на вандали. Не бива да пропускате и двете антени, които позволяват на камерата да изпраща заснети изображения към вашето устройство чрез най-бързата налична 4G мрежа.


GSM модул

Фотокапанът OXE Panther 4G разполага с GSM модул, чрез който заснетите снимки и видео се изпращат на вашето устройство. Заснетите изображения могат да бъдат изпратени до 4 телефонни номера (изображението ще бъде изпратено до мобилни устройства като MMS съобщение) или до 4 имейла (изображението ще бъде изпратено до имейлите по ваш избор, които можете преглед на мобилно устройство, лаптоп, компютър и др.). Предаването се осъществява през най-бързата 4G мрежа. Това гарантира пълна стабилност и надеждност на трансмисията.


Приложение

За лесна настройка на фотокапана и неговото по-нататъшно управление е създадено мобилно приложение за устройства с операционни системи Android и iOS. Приложението може да бъде изтеглено просто с помощта на QR кодовете, които производителят умело е поставил върху кутията на камерата. Освен задаване на фотокапан, приложението позволява и функция за получаване на снимка, която веднага прави снимка и я изпраща на избраното устройство. Така че имате преглед в практически реално време на това, което се случва пред камерата.


Слънчев панел

Соларният панел OXE SOLAR CHARGER е разработен специално за фотокапана OXE Panther 4G, така че е напълно съвместим с него. Соларният панел е оборудван с вградена Li-Ion батерия с капацитет 8 000 mAh. Благодарение на соларния панел можете да удължите няколко пъти времето за използване на фотокапана.


Батерия и зареждане

Работата на камерата се осигурява от 12 батерии АА. За работа през лятото е достатъчно да използвате класически алкални батерии. При използване на фотокапана през зимата, когато температурите са под нулата, се препоръчва използването на литиеви батерии. Друг вариант е да използвате външен акумулатор 12V/7Ah в комбинация със захранващ кабел. Като алтернатива можете да закупите соларен панел OXE SOLAR CHARGER, който ще осигури дълготрайна, надеждна и не на последно място изгодна работа на камерата.


LED подсветка

Невидимото нощно сияние се осигурява от 57 броя светодиоди с послесветене до 20 метра. Така че не е нужно да се притеснявате за качеството на снимките, направени през нощта. Благодарение на невидимата светлина, фотокапанът е подходящ не само като фотокапан за животни, но и като фотокапан за защита на имущество.


Лесен за управление

При производството на своите продукти, производителят на OXE се грижи да ги направи възможно най-лесни за употреба. Камерата OXE Panther 4G не прави изключение. Настройването и управлението на фотокапана е лесно благодарение на големия 2" дисплей, разположен във фотокапана и интуитивно организираното меню. Можете също така да настроите камерата от комфорта на вашия дом чрез компютър, като използвате инструмента за настройка, който можете да изтеглите ТУК. Друг начин за настройка и управление на камерата е чрез мобилно приложение, което работи на всички Android или iOS устройства. Не на последно място се поддържа и SMS управление на фотокапана.


Главна функция

Режими на снимане

Устройството има три режима, в които искате да записвате движение пред камерата:

 • Снимка - камерата прави снимки
 • Видео - камерата заснема видеозапис
 • Снимка + видео - камерата първо записва снимки и след това записва видеозапис

Разделителна способност на снимката

Камерата OXE Panther 4G прави снимки с много високо качество. Потребителят може да избира между три типа резолюция:

 • 22 MP
 • 16 MP
 • 5 MP

Направените снимки са в JPEG формат.


Серийно снимане

Функцията за серийно снимане предлага възможност за заснемане на няколко последователни снимки, така че няма да пропуснете нито едно движение пред камерата! Могат да бъдат зададени следните серии:

 • 1 снимка
 • Серия от 2 последователни снимки
 • Серия от 3 последователни снимки
 • Серия от 4 последователни снимки
 • Серия от 5 последователни снимки

Видео резолюция

Освен снимки камерата може да записва и видео в максимална Full HD резолюция. Тук можете да избирате и от три опции за резолюция:

 • Full HD (1920 x 1080)
 • HD (1280 x 720)
 • WVGA (848 x 480)

Видеозаписът е в MOV изходен формат.


Дължина на видеоклипа

Дължината на видеоклипа може да бъде зададена в диапазона 5 - 59 сек.


Време за реакция

Камерата OXE Panther 4G има невероятно бързо време за реакция от само 0,4 секунди. Благодарение на това на практика няма да пропуснете никакво движение пред камерата.

Камерата OXE Panther 4G разполага с редица други функции, като настройка на чувствителността на PIR сензора, автоматична настройка на SIM, ежедневни отчети, PIN за сигурност, time-lapse запис и много други.


Съдържание на пакета

1x Фотокапан OXE Panther 4G

1x USB кабел

1x Монтажна лента

2x Антена

1x защитна метална кутия

1x ръководство за потребителя

1x 32GB SD карта

12x AA батерии


ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Сензор за изображения:

5 Mpx цветен CMOS

Обектив:

F=3.0; FOV=100°; Автоматично премахване на IR-cut

Функционални режими:

Фото / видео / фото + видео

LCD:

2" цветен LCD

GSM шлюз:

ДА

SMS контрол:

ДА

Резолюция на снимката

22MP, 16MP, 5MP

Формат на снимката:

JPEG

Видео резолюция:

Full HD (1920x1080) HD (1280x720), WVGA (848x480)

Видео формат:

MOV

Фото + видеозапис

ДА

Запис с интервал:

ДА

Скорост на реакция:

0,4 s

PIR обхват (човек) 25°:

20 m

PIR покритие:

100°

IR следсветене::

20 m

Памет:

SD карта (до 32 GB)

Водоустойчив:

IP67

Интерфейс:

USB, SD, DC

Език:

CZE, ENG, FRA, ITA, DEU, POL, RUS, HUN

Резба за статив:

ДА

ОС:

Windows XP / Vista / 7/8, Mac 10.2

Захранване:

12xAA

Външно захранване:

12 V / 7 Ah (не е включено)

Работен температурен диапазон:

-25°C до +60°C

Размери:

148x117x78 mm

Любими продукти
в наличност
AVTECH AVM5547 - 5MPX IP MotorZoom Bullet камера

AVTECH AVM5547 - 5MPX IP MotorZoom Bullet камера

 
763,52 лв
-+
в наличност
Бинокъл FOMEI 7x50 BEATER FMC

Бинокъл FOMEI 7x50 BEATER FMC

 
263,68 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките