Залепваща лента за фотокапан

Залепваща лента за фотокапан

Маскиращото тиксо е подходящо за перфектно маскиране на фотокапана сред природата и за защита на тялото на фотокапана. В допълнение към маскирането на фотокапана,...

Код на продукта: MASK       EAN: 8594200191368       Производител: OXE


в наличност
35,00 лв 29,17 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 34,30 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 33,60 лв
-+
Подходящо за продукти (47)
  • Описание
  • Подходящо за продукти (47)
  • Запитване за продукт

Маскиращото тиксо е подходящо за перфектно маскиране на фотокапана сред природата и за защита на тялото на фотокапана. В допълнение към маскирането на фотокапана, маскиращата лента може да се използва за маскиране на различни зони и обекти. Страхотно сцепление. Ширина на лентата: 50 mm, дължина на лентата: 10m.

Любими продукти
в наличност
Универсална каишка с шнур

Универсална каишка с шнур

 
14,12 лв
-+
Не е в наличност
OXE Panther 4G фотокапан модел

OXE Panther 4G фотокапан модел

 
69,23 лв
в наличност
Залепваща лента за фотокапан

Залепваща лента за фотокапан

 
35,00 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките