Катинар RV.OVAL.45 SU6

Качествен катинар, произведен в Чехия за още по-голяма сигурност на вашия фотокапан. Бравата е подходяща за заключване на метални кутии на фотокапани. Caliper 7 Hardened -...

Код на продукта: VZ SU6       EAN: 8594200191474       Производител:


в наличност
23,26 лв 19,38 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 22,79 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 22,33 лв
-+
Подходящо за продукти (45)
  • Описание
  • Подходящо за продукти (45)
  • Запитване за продукт

Качествен катинар, произведен в Чехия за още по-голяма сигурност на вашия фотокапан. Бравата е подходяща за заключване на метални кутии на фотокапани.

Caliper 7 Hardened - издръжлив чугун, закрепен в 2 точки. Гумено уплътнение срещу вода. Безключово заключване чрез щракване на апарата. Бравите са с универсален ключ (3 ключа в опаковката).

Любими продукти
в наличност
6V кутия за батерии

6V кутия за батерии

61,46 лв
-+
Не е в наличност
OXE Panther 4G фотокапан модел

OXE Panther 4G фотокапан модел

69,23 лв


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките