Предимства за регистрирани клиенти

 

За нас клиентът винаги е на първо място. Ето защо решихме да стартираме бонус програма, в която ще награждаваме нашите редовни клиенти и клиенти с по-висока стойност на поръчката.


1. Регистрация - ако се регистрирате при нас в електронния магазин www.oxe.bg, автоматично получавате 2% отстъпка. Можете да се регистрирате ТУК. Тази отстъпка не важи за продукти, включени в промоцията Черен петък и продукти, към които е приложен код за отстъпка.

2. Покупки на стойност над 800 лв. с ДДС - ако стойността на Вашата поръчка достигне 800 лв. с ДДС или повече, Ви се начислява автоматично 2% отстъпка. Тази отстъпка не важи за продукти, включени в промоцията Черен петък и продукти, към които е приложен код за отстъпка.

И двете отстъпки могат да се комбинират. Следователно, ако се регистрирате при нас и същевременно поръчката Ви достигне стойност от 800 лв. с ДДС и повече, ще имате отстъпка от 4%. Тази отстъпка не важи за продукти, включени в промоцията Черен петък и за продукти, които са намалени с помощта на купон за отстъпка. В същото време всички наши клиенти (дори и нерегистрирани) получават абсолютно БЕЗПЛАТНА доставка, ако стойността на поръчката им надвишава 200 лв. с ДДС.

 

Oxe.bg

oxe@oxe.bg


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките