Капан за камера OXE Gepard

+ безплатно 32GB SD карта, 4 батерии, статив и доставка
БезплатноБезплатноБезплатноБезплатноКапан за камера OXE Gepard + 32GB SD карта, 4 батерии, статив и доставка

!!! 32GB SD карта, 4 батерии, статив и БЕЗПЛАТНА доставка!!! Модел 2021. Марката OXE се завръща на чешкия пазар на фотокамери. Като първа новост за 2020 г., той представя мини...

Код на продукта: SET02-1       EAN: 8594200191122       Производител: OXE


Не е в наличност
232,57 лв 193,81 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 227,92 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 223,27 лв
Попитайте за наличност
Снимка от капан с камера
Video
 • Описание
 • Запитване за продукт

!!! 32GB SD карта, 4 батерии, статив и БЕЗПЛАТНА доставка!!!

Модел 2021. Марката OXE се завръща на чешкия пазар на фотокамери. Като първа новост за 2020 г., той представя мини камерата OXE Gepard, която ще предизвика голямо вълнение сред клиентите, главно благодарение на вече споменатите малки размери, висока производителност и ниска покупна цена! Елате с нас, за да разгледаме отблизо този фотокапан с инстинкт на ловец и светкавична реакция (0,4 s)!


Малки компактни размери

OXE Gepard е фотокапан, за който явно важи чешката поговорка - малък, но удобен! Е, преценете сами, размерите са 108.5 x 75.5 x 46 mm. Можем да кажем, че включването в категорията мини фотокапан е повече от уместно.


Маскиран дизайн

OXE Gepard е усъвършенстван фотокапан в миниатюрни размери. Добре подбраният камуфлаж е подходящ за поставяне сред природата, където практически не се вижда с просто око и по този начин остава почти незабелязан както от животните, така и най-вече от човешките вредители. Камуфлажът на камерата е проектиран точно за условията на чешките гори, градини и вилни зони. Следователно OXE Gepard е подходящ не само като фотокапан за диви животни, но и като фотокапан за защита на имущество.


LED подсветка

Какъв ловец би бил той без перфектно нощно виждане? Да, затова фотокапанът OXE Gepard е снабден с 22 светодиода с последващо сияние до 18 метра. Полупрозрачната светлина, разбира се, е невидима (940 nm). Никаква светкавица няма да изплаши животните или да предупреди крадците за наличието на фотокапан. Както се вижда от снимките на продукта, светодиодите са разделени на няколко полета, които са разделени едно от друго с прегради. Тези прегради имат практична функция с фотокапана OXE Gepard, тъй като предотвратяват нежелани отражения на слънцето, които биха алармирали за наличието на фотокапана. Тогава може да стане лесна плячка за всеки крадец. Този защитен елемент е привилегия на други производители само за премиум (по-скъпи) фотозахранващи устройства, но не и за мини камерни задържащи устройства без изпращане на MMS.


Обектив и PIR сензор

Фирма OXE има дългогодишен опит в производството на охранителни и други камерни системи. Тя се възползва напълно от това при разработката на фотокапана OXE Gepard, където са използвани най-висококачествените материали и най-модерните технологични елементи. Сензорът за изображения е 2MPx цветен CMOS. Обективът има зрителен ъгъл 90° с функция Auto IR Filter. PIR сензорът е много чувствителен. Неговата обработка се основава на индустриални охранителни камери OXE, където изискванията за чувствителност на движение са наистина високи. В капана за камера OXE Gepard чувствителността на PIR сензора може да се настрои на три различни нива на чувствителност (ниска, средна и висока чувствителност). Всички настройки са много прости, благодарение на изцяло чешкото меню.


Батерия и захранване

Камерата OXE Cheetah се захранва от 4 броя АА батерии, които се намират в кутията над дисплея. Възможно е да се използват класически алкални батерии (препоръчват се само през лятото) и литиеви батерии (препоръчват се за работа през зимата) за работа на камерата. Камерата може да се зарежда и с външна батерия 6V/7Ah, която се свързва към камерата посредством захранващ кабел със скоби. Въпреки това, консумацията на батерия на такъв малък, компактен фотоапарат е много ниска, така че обикновеният потребител в повечето случаи ще е достатъчен с алкални батерии. Все пак препоръчваме използването на литиеви батерии при температури, които падат под минусовите стойности. За по-взискателните потребители препоръчваме закупуване на външна батерия със захранващ кабел.


Лесен контрол

При производството на капана за камера OXE Gepard бяха взети мерки да бъде възможно най-удобен за използване. Всички настройки се извършват вътре в камерата с помощта на голям 2-инчов дисплей и бутони, които са разположени отстрани до LCD дисплея (има три бутона от всяка страна). От лявата страна има бутони за влизане в менюто, за връщане една стъпка назад и възпроизвеждане на заснетите кадри. От дясната страна има бутони за потвърждаване на действието, придвижване напред и бутон за правене на снимка. Размерът на 2" дисплея е абсолютно изключителен за толкова малък фотоапарат. Благодарение на това елементите от менюто са ясно четими. Големият дисплей също е предимство за показване и гледане на изображенията, заснети директно във фотоапарата - всичко е красиво остро Друг елемент, който контролира и ще улесни настройката, без съмнение е чешкото меню.


Чешко меню

Фотокапанът OXE Gepard е предназначен за чешкия пазар, така че чешкото меню е нещо естествено. Чешкото меню ще улесни простата настройка на фотокапана.


Главна функция

Различни режими на снимане

Потребителят може да избере как иска да се движи пред камерата. Има три режима за избор. Първият е фото режимът, когато се прави снимка. Вторият режим е видео, при който се записва видеопоследователност. Последният режим съчетава двете предходни опции, т.е. снимка+видео. В този режим първо се прави снимка и след това се записва видео.


Разделителна способност на снимката

Висококачественият сензор за изображения ви дава възможност да правите невероятни снимки с максимална резолюция до 16 MP. За по-малко взискателните потребители има опция за задаване на снимки с по-ниска резолюция. Колкото по-голяма резолюция изберете, толкова по-голям ще бъде полученият размер на снимката. Можете да избирате от следните резолюции:

 • 16MP (5376 x 3024P)
 • 12MP (4608 x 2592P)
 • 8MP (3840 x 2160P)
 • 5MP (3072 x 1728P)
 • 3MP (2304 x 1296P)
 • 1MP (1280x720P)

Залпова стрелба

Благодарение на непрекъснатото снимане няма да пропуснете нито един детайл. Когато тази функция е включена, фотокапанът прави последователност от няколко последователни снимки след включване на PIR сензорите. Можете да избирате от три опции за последователност в менюто, а именно:

 • 1 снимка
 • Серия от 2 последователни снимки
 • Серия от 3 последователни снимки

Видео резолюция

Ако сте един от тези, които се нуждаят от камерата за запис на видео, имаме страхотни новини за вас. Камерата заснема видео в максимална резолюция Full HD (1080p). Потребителят може да зададе следните видео резолюции:

 • 1920x1080p
 • 1280x720p
 • 720x480p
 • 640x480p

Дължина на видеоклипа

Можете да изберете дължината на видеото в настройките от 1 сек до 10 мин.


Звукозапис

В настройките на капана на камерата можете да изберете дали искате да записвате аудио едновременно с видеото.


Целево време за запис

Отлична функция, която всеки потребител на камерата ще оцени. Благодарение на тази функция можете да зададете точния времеви диапазон, в който камерата ще реагира на движение и ще прави снимки (настройваме го до минути). Извън избрания времеви диапазон камерата е неактивна, като по този начин пести батерии.


Времеви режим

Функция, която превръща фотокапана OXE Gepard в надут хищник! Ако трябва да запишете развитието на определена дейност във времето, тогава този режим е предназначен за вас. По този начин можете да записвате как се развива напредъкът на строителната площадка, цъфтежа, растежа на младите и т.н.

 

Фотокапанът OXE Gepard предлага редица други функции. Печатът на изображението, защитата с парола, звуковият сигнал и много други със сигурност си заслужава да бъдат споменати.


Съдържание на пакета:

1x Капан OXE Cheetah
1x USB кабел
1x монтажна лента
1x стойка за статив
1x монтажна плоча
3x винтове
1x CZ ръководство

Продуктът се съхранява в оригиналната кутия OXE, върху която над отварящия се капак има червен стикер с надпис OXE ORIGINAL. По този начин винаги ще сте сигурни, че имате в ръцете си оригинален продукт от производителя OXE.


ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Сензор за изображение:

2 Mpx цветен CMOS

Лещи:

FOV=90°; Автоматичен IR филтър

Функционални режими:

Снимка / видео / снимка + видео

LCD:

2" цветен LCD

GSM шлюз:

НЕ

SMS контрол:

НЕ

Разделителна способност на снимката:

16MP, 12MP, 8MP, 5MP, 3MP, 1MP

Формат на снимката:

JPEG

Видео резолюция:

Full HD (1920x1080), HD (1280x720), 720x480, 640x480

Видео формат:

AVI

Снимка + видеозапис:

ДА

Времеви запис:

ДА

Скорост на реакция:

0,4 s

PIR обхват (човек) 25°:

25 м

PIR изстрел:

90°

IR послесветене:

18 м (22 светодиода)

Памет:

SD карта (до 32 GB)

Водоустойчив:

IP65

Интерфейс:

USB 2.0

език:

CZE, ENG, FRA, ITA, ESP, DEU, PRT, POL, HRV, SVK, SVN, HUN, NLD, FIN, DNK,

Резба за статив:

ДА

ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА:

Windows XP / Vista / 7/8, Mac 10.2

Захранване:

4xAA

Външно захранване:

6 V (не са включени)

Размери:

108.5x75.5x46 мм


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките