Захранващ комплект изключителен 12V

Захранващ комплект изключителен 12V

Комплектът с намаление включва: 1x Захранващ кабел с клеми 2x батерия 12V / 7Ah 1x Зарядно за батерии 2/6 / 12V Комбинирайки тези три продукта, ние сме подготвили много...

Код на продукта: PSET-E12       EAN: 8594200193775       Производител: OXE


в наличност
116,22 лв 96,85 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 113,90 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 111,57 лв
-+
Аксесоари (1)     Подходящо за продукти (15)
  • Описание
  • Аксесоари (1)
  • Подходящо за продукти (15)
  • Запитване за продукт

Комплектът с намаление включва:

1x Захранващ кабел с клеми
2x батерия 12V / 7Ah
1x Зарядно за батерии 2/6 / 12V

Комбинирайки тези три продукта, ние сме подготвили много интересна цена, по-изгодна, отколкото ако сте закупили тези три компонента поотделно.

Имате ли нужда от по-дълъг живот за вашия фотокапан или нямате толкова време да отидете до фотокапана, уморени ли сте да сменяте батериите по всяко време? Имаме отлично решение за вас. С оловно-киселинна батерия ще удължите значително живота на вашия фотокапан. Батерията се свързва към фотокапана с помощта на захранващ кабел с клеми. Тази инвестиция определено ще ви се изплати и няма да съжалявате. Работата ще ви струва много по-евтино от постоянната смяна на батериите редовно. Като бонус сме включили страхотно и много практично зарядно за тези батерии. Друго предимство на зарядното е неговата гъвкавост – можете да зареждате и батерии от градинска техника, детски коли, триколки и др.


Технически спецификации:

  • Захранващ кабел с клеми на батерията и конектор, дължина 2м
  • Батерия 12V/7Ah

Напрежение: 12 V
Капацитет: 7 Ah

  • Зарядно устройство за оловно-кисели батерии AL 300

Зарядно устройство за оловни батерии H-Tronic (AL 300) С автоматичното зарядно устройство можете да зареждате 2, 6 и 12 V оловни батерии по контролиран начин. Когато се достигне крайното напрежение на зареждане, електронното управление автоматично намалява зарядния ток. В резултат на това батериите могат да останат в зарядното устройство за неопределено време. Идеален за зареждане или презареждане на оловно-киселинни акумулатори за автомобили (за зимуване), моторни домове, мотоциклети, лодки - навсякъде, където акумулаторите трябва да се зареждат за по-дълъг период от време. Също така използвайте тези зарядни устройства за зареждане на оловно-киселинни батерии във вашите модели. С практични клеми за свързване на батерията. I/U система за зареждане.

Характеристики :

За оловно-киселинни батерии 2, 6 и 12 V

Технически параметри :

Подходящ акумулатор: сярна киселина + оловен гел + олово със стъклен полар
За 2, 6, 12 V батерии
Макс. ток на зареждане: 0,3 A
Канали за зареждане/зарядни шахти: 1
Доп. Капацитет на батерията: 1 до 30 Ah
Работно напрежение: 230 V / 50 Hz
Размери (Д x Ш x В): 90 x 50 x 40 mm
Тегло: 398 гр

Любими продукти
в наличност
Кутия OXE за батерия 12V

Кутия OXE за батерия 12V

 
61,45 лв
-+
в наличност
6V кутия за батерии

6V кутия за батерии

 
61,46 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките