Оловно-киселинна батерия без поддръжка 12V / 7Ah за OXE Panther 4G / Spider 4G

Оловно-киселинна батерия без поддръжка 12V / 7Ah за OXE Panther 4G / Spider 4G

Без поддръжка 12V / 7Ah оловен акумулатор за фотокапан OXE Panther 4G / Spider 4G. Имате ли нужда от по-дълъг живот за вашия фотокапан или нямате толкова време да отидете до...

Код на продукта: 12V/7Ah       EAN: 8594200190927       Производител: OXE


в наличност
38,11 лв 31,76 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 37,35 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 36,59 лв
-+
Аксесоари (3)     Подходящо за продукти (10)
  • Описание
  • Аксесоари (3)
  • Подходящо за продукти (10)
  • Запитване за продукт

Без поддръжка 12V / 7Ah оловен акумулатор за фотокапан OXE Panther 4G / Spider 4G. Имате ли нужда от по-дълъг живот за вашия фотокапан или нямате толкова време да отидете до фотокапана, уморени ли сте да сменяте батериите по всяко време? Имаме отлично решение за вас. С оловно-киселинна батерия вие значително ще удължите живота на вашия фотокапан и ще си спестите много летене до него. За да можете да свържете батерията към фотокапана, все пак трябва да закупите захранващ кабел с клеми към захранващия кабел за фотокапан с клеми. Тази инвестиция определено ще ви се изплати и няма да съжалявате. Работата ще ви струва много по-евтино от постоянната смяна на скъпи батерии.

Любими продукти


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките