Защитна метална кутия за фотокапан OXE Spider 4G

Защитна метална кутия за фотокапан OXE Spider 4G

Металната защитна кутия е изработена по мярка за фотокапан OXE Spider 4G. Изработена е в изключително издръжлив дизайн. Кутията се използва за защита на фотокапана от...

Код на продукта: Box03       EAN: 8594200190132       Производител: OXE


в наличност
77,01 лв 64,17 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 75,47 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 73,93 лв
-+
Аксесоари (4)     Подходящо за продукти (5)
  • Описание
  • Аксесоари (4)
  • Подходящо за продукти (5)
  • Запитване за продукт

Металната защитна кутия е изработена по мярка за фотокапан OXE Spider 4G. Изработена е в изключително издръжлив дизайн. Кутията се използва за защита на фотокапана от кражба или унищожаване. Това е чешко прецизно производство! Фотокапан не е включен.


КАЧЕСТВЕНА КУТИЯ С МНОГО ФУНКЦИИ, КОИТО ЩЕ ОЦЕНИТЕ

закрепите здраво фотокапана към кутията в долната част. Ще оцените това особено в ситуация, когато фотокапанът е прикрепен на по-голяма височина и трябва да стигнете до него например със стълба. Фотокапана винаги е наклонен под определен ъгъл (какъвто ви е необходим) и в момента, когато трябва да извадите и смените батериите, фотокапана е здраво фиксиран и ще предотврати падането му, когато отворите кутия.

Освен това има хитро проектиран достъп до външния захранващ конектор, който можете да видите подробно в галерията със снимки на продукта. Друга забележителна функция са 4-те капси за закрепване на заключващо устройство, което ще осигури перфектна защита срещу кражба. Вратичката е допълнително оборудвана със здрава панта за лесно отваряне.

Тази кутия наистина е най-добрата кутия на пазара. Накратко - добре изработена, страхотна функционалност!

Любими продукти
в наличност
32GB Micro SDHC - карта с памет

32GB Micro SDHC - карта с памет

22,56 лв
-+
в наличност
Бинокъл FOMEI 7-21x40 LEADER RZ ZOOM

Бинокъл FOMEI 7-21x40 LEADER RZ ZOOM

333,69 лв
-+
в наличност
32GB SDHC - карта с памет

32GB SDHC - карта с памет

22,56 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките