Защитна метална кутия за фотокапан OXE Gepard II

Защитна метална кутия за фотокапан OXE Gepard II

Металната защитна кутия е изработена по мярка за фотокапан OXE Gepard II. Изработена е в изключително издръжлив дизайн. Кутията служи за предпазване на фотокапана от...

Код на продукта: BOX10       EAN: 8594200194864       Производител: OXE


в наличност
50,56 лв 42,13 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 49,55 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 48,54 лв
-+
Аксесоари (4)     Подходящо за продукти (10)
  • Описание
  • Аксесоари (4)
  • Подходящо за продукти (10)
  • Запитване за продукт

Металната защитна кутия е изработена по мярка за фотокапан OXE Gepard II. Изработена е в изключително издръжлив дизайн. Кутията служи за предпазване на фотокапана от кражбата или унищожаването му. Защитната метална кутия може да се обезопаси с катинар или ключалка с въже, в горната част на кутията, която се сваля. В долната част на кутията има изход за свързване на външно захранване. Това е чешко прецизно производство! Фотокапан не е включен.

Любими продукти
в наличност
Глава на камерата за InspCam 30 SD

Глава на камерата за InspCam 30 SD

660,38 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките