CDV-70Y бял - версия 230Vac - видеофон 7", CVBS, свободни ръце, 2 входа

Дизайнерски видеофон със свободни ръце в перлено бял дизайн. Видеофонът има два входа за до две станции на врати или една станция на врата и една допълнителна...

Код на продукта: 2101-069       EAN: 8595584655118       Производител: COMMAX


в наличност
516,70 лв 430,59 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 506,37 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 496,03 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Дизайнерски видеофон със свободни ръце в перлено бял дизайн. Видеофонът има два входа за до две станции на врати или една станция на врата и една допълнителна камера (CVBS). Този видеофон също така позволява интерком комуникация с други видеофони и аудиотелефони DP-4VHP.

Любими продукти
в наличност
Commax DP-2HPRD / DR-2GN

Commax DP-2HPRD / DR-2GN

143,98 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките