CDV-70HM2 бял - версия 230Vac - видеофон 7", CVBS, свободни ръце, памет

Видеофон със свободни ръце с видео памет с възможност за запис на SD карта. Видеофонът има два входа за до две станции за врати или една станция на врата и една...

Код на продукта: 0110-273       EAN: 8595672102180       Производител: COMMAX


в наличност
497,88 лв 414,90 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 487,92 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 477,96 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Видеофон със свободни ръце с видео памет с възможност за запис на SD карта. Видеофонът има два входа за до две станции за врати или една станция на врата и една допълнителна камера (CVBS). Този видеофон също така позволява интерком комуникация с други видеофони и аудиотелефони DP-4VHP. Този продукт се характеризира с най-доброто съотношение цена-качество.

Любими продукти
в наличност
Commax DP-2HPR / DR-2GN

Commax DP-2HPR / DR-2GN

143,98 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките