CDV-70M бял - версия 230Vac - видеофон 7", CVBS, хендсфри, 2 входа

Дизайнерски видеофон за свободни ръце в перлено бял дизайн. Видеофонът има два входа за до две станции за врати или една станция на врата и една допълнителна...

Код на продукта: 0108-623       EAN: 8595672100421       Производител: COMMAX


в наличност
544,94 лв 454,12 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 534,04 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 523,14 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Дизайнерски видеофон за свободни ръце в перлено бял дизайн. Видеофонът има два входа за до две станции за врати или една станция на врата и една допълнителна камера (CVBS). Този видеофон също така позволява интерком комуникация с други видеофони и аудиотелефони DP-4VHP.

Любими продукти


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките