TRANSIL (20V) - мълниеотвод за зони

Компонент за свръхнапрежение (20 V), предназначен за защита на входните зони и AUX изхода на контролния панел. Свойствата и параметрите на зоната не се променят по...

Код на продукта: 0703-077       EAN: 8595584602983       Производител:


в наличност
1,55 лв 1,29 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 1,52 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 1,49 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт
Компонент за свръхнапрежение (20 V), предназначен за защита на входните зони и AUX изхода на контролния панел. Свойствата и параметрите на зоната не се променят по никакъв начин, но тя е в състояние да предизвика евентуално пренапрежение на входа на зоната и по този начин да защити централата.
Любими продукти
в наличност
TRANSIL (20V) - мълниеотвод за зони

TRANSIL (20V) - мълниеотвод за зони

 
1,55 лв
-+
в наличност
AUX КЛЕМЕНТИ -

AUX КЛЕМЕНТИ -

 
10,17 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките