Стикер "АЛАРМА" (отрицателен) - - от вътрешната страна на стъклото

Предупредителен стикер "АЛАРМА" за залепване на прозорци и врати (на стъклото отвътре). Предупредителният стикер има превантивен ефект, като предупреждава...

Код на продукта: 1305-048       EAN: 8595584626187       Производител: VARIANT


в наличност
1,41 лв 1,18 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 1,38 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 1,35 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт
Предупредителен стикер "АЛАРМА" за залепване на прозорци и врати (на стъклото отвътре). Предупредителният стикер има превантивен ефект, като предупреждава нарушителя, че обектът е охраняван. Стикерът е универсален, показва само логото на производителя PARADOX и затова може да се използва от всяка монтажна фирма. Стикерът е пълноцветен на пластмасова основа и с добро качество. Избрана е технологията на ситопечат с висока устойчивост на UV лъчение.
Размери на стикера ширина 130 мм, височина 93 мм
Любими продукти
в наличност
EZS стикер -

EZS стикер -

1,41 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките