OXE Резервен модул с двойна камера за инспекционна камера OXE ED-301, дължина 5м

OXE Резервен модул с двойна камера за инспекционна камера OXE ED-301, дължина 5м

Резервен модул с двойна камера за инспекционна камера OXE ED-301. Двойната камера е оборудвана с чифт камери с LED осветление. Едната от камерите е предната, другата...

Код на продукта: DUALKAB-5m       EAN: 8594200191818       Производител: OXE


в наличност
131,45 лв 109,54 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 128,82 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 126,19 лв
-+
Подходящо за продукти (1)
  • Описание
  • Подходящо за продукти (1)
  • Запитване за продукт

Резервен модул с двойна камера за инспекционна камера OXE ED-301. Двойната камера е оборудвана с чифт камери с LED осветление. Едната от камерите е предната, другата странична. С този модул с двойна камера можете да изберете оптималната дължина, от която се нуждаете за вашите цели. Предлагаме двойни камери на кабели с дължина 2м, 5м и 10м. Благодарение на това ревизионната камера OXE ED-301 е абсолютно страхотен помощник, съобразен с вашите изисквания.

Любими продукти
Не е в наличност
OXE PT02 - индустриален безконтактен термометър

OXE PT02 - индустриален безконтактен термометър
+ безплатно калъф БЕЗПЛАТНО!

154,79 лв
в наличност
CEL-TEC PK50 Mini

CEL-TEC PK50 Mini

456,51 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките