OPS-045 - защита срещу свиване, дължина 45 мм

Защита на заваряване, дължина 45 мм. Защитата се състои от прозрачна термосвиваема тръба, в която е вкарана тел от неръждаема стомана, гарантираща механичната...

Код на продукта: 0907-105       EAN: 8595584610933       Производител:


в наличност
1,04 лв 0,86 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 1,02 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 1,00 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт
Защита на заваряване, дължина 45 мм. Защитата се състои от прозрачна термосвиваема тръба, в която е вкарана тел от неръждаема стомана, гарантираща механичната здравина на защитата. Тръбата гарантира херметична защита на оптичното влакно. Завареният шев, закрепен по този начин, след това се вкарва в държача в оптичната касета OPK-001.
Тип модул механична защита на заварките
Температура на свиване прибл. 100°С
Време на свиване прибл. 1 минута
Точка на топене прибл. 100°С
Диаметър след свиване 3,0 - 0,3 мм
Твърдост на проводника > 400 VH
Диаметър на проводника Db = 1,4 mm
Цвят прозрачен
Любими продукти


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките