DR-6UM - станция за врати, аудио + 6 бутона, 4 + n

Станция за врати с 6 бутона за 4 + n система. Преден панел от анодизиран алуминий с бутони с подсветка и описателни етикети. Възможност за разширяване с панели с...

Код на продукта: 0101-666       EAN: 8595672100865       Производител: COMMAX


в наличност
180,71 лв 150,59 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 177,10 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 173,48 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Станция за врати с 6 бутона за 4 + n система. Преден панел от анодизиран алуминий с бутони с подсветка и описателни етикети. Възможност за разширяване с панели с бутони DR-nUS. Станцията за врати може да се използва със защитен покрив S-7P или с кутия за повърхностен монтаж S-7N.

Любими продукти


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките