Детектор за лов за фотокапан OXE Gepard II

Детектор за лов за фотокапан OXE Gepard II

ЛОВЕН ДЕТЕКТОР ЗА ФОТО КАПАНИ OXE GEPARD II Фотокапанът OXE Gepard II е съвместим с детектор за лов, който има функция за аларма. Към един фотокапан могат да се свържат до 6...

Код на продукта: DETECTOR       EAN: 8594200194918       Производител: OXE


в наличност
61,45 лв 51,21 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 60,22 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 58,99 лв
-+
Подходящо за продукти (10)
Video
  • Описание
  • Подходящо за продукти (10)
  • Запитване за продукт

ЛОВЕН ДЕТЕКТОР ЗА ФОТО КАПАНИ OXE GEPARD II

Фотокапанът OXE Gepard II е съвместим с детектор за лов, който има функция за аларма. Към един фотокапан могат да се свържат до 6 ловни детектора, а към един ловен детектор могат да се свържат до 4 фотокапана. Детекторът може да получи алармен сигнал от фотокапан на разстояние до 150 метра. Когато камерата открие движеща се цел в режим на автоматично засичане на движение, незабавно се прави снимка или видео. В този момент безжично се изпраща предупредителен сигнал към детектора и се задейства аларма под формата на звук, светлина или вибрация. Благодарение на това имате незабавен преглед на случващото се пред камерата. Това прави вашия лов много лесен. OXE Gepard II в комбинация с ловен детектор е наистина пълен помощник за всеки ловец.

С прости и интуитивни контроли можете лесно да настроите детектора по ваш вкус. На детектора има специален бутон STOP, който ви позволява незабавно да спрете всички дейности на детектора. Също така имате възможност да изберете предпочитания от вас метод за уведомяване чрез бутон. Можете или да зададете силен сигнал, за да ви уведоми бързо за присъствие, или да изберете по-тих сигнал за ситуации, в които искате да сте по-малко забележими. Благодарение на регулируемото ниво на звука можете да настроите детектора точно според вашите нужди, независимо дали предпочитате тих или силен звуков сигнал, ловният детектор ви позволява да намерите идеалната настройка.

Детекторът се захранва от две АА батерии, което осигурява дълга издръжливост до 200 часа в режим Stand By. Освен това, благодарение на ниската консумация на енергия, не е нужно да се притеснявате за бързото разреждане на батерията, така че можете напълно да се концентрирате върху вашите ловни дейности.

С ловния детектор за фотокапан OXE Gepard II ще имате перфектен контрол над вашето ловно поле и ще следвате уверено всяко движение. Позволете си да се пренесете в света на ловните приключения с този надежден и мощен детектор за лов.


ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

  • Обхват до 150 метра в открито пространство
  • Настройка с един бутон Изкл./Вкл
  • Един бутон СТОП
  • Един бутон за избор на метод за известяване
  • Регулируемо ниво на звука
  • 2*AA батерии за захранване, Stand By режим до 200 часа.
  • Ниска консумация на енергия
Любими продукти
в наличност
Фото капан OXE Viper

Фото капан OXE Viper
+ безплатно 32GB SD карта, 4 батерии и статив!

388,14 лв
-+
в наличност
Универсална каишка с шнур

Универсална каишка с шнур

14,12 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките