CEL-TEC PipeCam 40 Expert

Инспекционната камера PipeCam 40 Expert с 40 м кабел, дисплей, дистанционер и клавиатура е устройство, предназначено за проверка на канали, дренажи, дренажи, кладенци,...

Код на продукта: 1709-050       EAN: 8595584640725       Производител: CEL-TEC


в наличност
2 588,23 лв 2 156,86 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 2 536,47 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 2 484,70 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Инспекционната камера PipeCam 40 Expert с 40 м кабел, дисплей, дистанционер и клавиатура е устройство, предназначено за проверка на канали, дренажи, дренажи, кладенци, комини и др. 9-инчовият дисплей се намира в горния капак . 40 м кабел е покрит с фибростъкло (гъвкав, твърд). И кабелът, и камерата са водоустойчиви. Записът е цветен, резолюция 720 x 576 пиксела.


Качествен LCD дисплей

Едно от предимствата, с които серия Expert се откроява пред останалите, е висококачественото и красиво ясно изображение на LCD дисплея, който е част от капака на багажника. Цветният 9" дисплей с резолюция 800 x 600 показва както визуализация на живо на изображението на камерата, така и, разбира се, за настройки, което също е лесно благодарение на изцяло чешкото меню. В допълнение към бутоните под дисплея, на дисплея не липсва оперативна информация за състоянието на батерията, избраната разделителна способност, в процес на запис и др. Капакът на дисплея може лесно да се превърне в сенник за перфектна видимост при всякакви условия!


Богати опции за запис

Разбира се, често не е достатъчно просто да наблюдавате изображението, но е важно да запишете критичната или повредена област и да я запазите за по-късна употреба, като анализ или информация за клиента. С камерите PipeCam Expert е възможно да използвате USB флаш устройство или SD карта до 32 GB като съхранение. В допълнение, възможностите за запис се разширяват от микрофон на метър кабел с щипка за закрепване, така че записите могат да бъдат снабдени и с гласов коментар. Което със сигурност ще бъде полезно при по-голям брой поръчки, така че няма да е необходимо да помните количеството информация за всяка проверка. В допълнение към гласовата бележка, благодарение на клавиатурата е възможно да се вмъкне текстово описание в записите.


Издръжлив дизайн

PipeCam Expert е устройство, предназначено за ежедневни трудни условия на работа на коминочистачи, водопроводчици и други професии и случаи, при които се налага проверка на труднодостъпни места. Поради тази причина целият комплект се съхранява в издръжлив армейски калъф от закалена пластмаса, който перфектно го предпазва при транспортиране и значително улеснява транспортирането. Вътрешността на куфара е изработена по мярка за отделните части на уреда, така че няма риск от свободно "летене" върху куфара. След това камерата с кабела се изработва със защита IP68, което гарантира пълна защита срещу прах и, което е по-важно, вода. 40-метровият кабел е покрит с фибростъкло, което го прави гъвкав и здрав.


Подробно изображение с регулируемо осветление

Камерата с висококачествен сапфирен обектив с разделителна способност 720 x 576 осигурява перфектен запис на изображение. Корпусът на камерата е изработен от алуминиева сплав, главата е оборудвана с 12 бели светодиода, чийто интензитет на светлината може да бъде лесно и плавно регулиран. Страхотната видимост във всяко пространство е допълнително подкрепена от широк зрителен ъгъл от 105°. В опаковката се предлагат две центриращи зъбни колела (40 и 80 мм) и могат да бъдат закупени още 4 размера с диаметър до 190 мм.


Цифров дистанционер

Цифровият далекомер също доказва, че серия Expert е наистина професионално устройство. Не е необходимо да следвате маркировките на метъра на кабела, както беше при по-старите модели. Изминатото разстояние се показва директно на дисплея, а след това и в изображението за запис.

Забележка: Измерването на разстоянието е само за ориентиране и може да има леко отклонение.


Дълъг живот на батерията

Калъфът включва и акумулаторна литиево-йонна батерия с голям капацитет, която ще осигури на камерата достатъчно мощност за до 4 часа работа. Втората опция за захранване е стандартна електрическа връзка.
Размер на камерата ø 23 x 140 мм
Размер на сензора 6,35 мм (1/4 ")
Ъгъл на гледане 105 °
Зора 12x бял светодиод
Разграничение 720 x 576
Видео формат AVI
Материал на лещите Сапфир
Материал на корпуса на камерата алуминиева сплав
Покрийте IP68
Съхранение USB устройство / SD карта до 32 GB
Размери на кабелната макара ø 320 x 105 мм
Дължината на кабела 40 м
Диаметър на кабела ø 5 мм
Монитор 9" цветен LCD
LCD резолюция 800 x 600
Език на менюто чешки
Слънчева козирка да
микрофон да
клавиатура да
Работна температура -28°C до 50°C
Измерване на разстоянието цифров на LCD
Предавател за местоположение на камерата Не
Любими продукти
в наличност
CEL-TEC PipeCam 30 PTZ St

CEL-TEC PipeCam 30 PTZ St

2 324,70 лв
-+
в наличност
OXE ED-301 - Инспекционна камера със слот за SD карта

OXE ED-301 - Инспекционна камера със слот за SD карта
+ безплатно ЧАНТА!

349,25 лв
-+
в наличност
CEL-TEC PipeCam 20 Verso MC

CEL-TEC PipeCam 20 Verso MC

2 268,23 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките