CEL-TEC MK02 Dual Wi-Fi GPS

Двойната Wi-Fi GPS камера CEL-TEC MK02 е предназначена предимно за мотоциклети, но може да се използва също толкова добре в автомобил (с...

Код на продукта: 2101-056       EAN: 8595584655149       Производител: CEL-TEC


в наличност
388,92 лв 324,10 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 381,14 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 373,36 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Двойната Wi-Fi GPS камера CEL-TEC MK02 е предназначена предимно за мотоциклети, но може да се използва също толкова добре в автомобил (с удължаване на кабела на задната камера). С поддръжка на до 256GB microSD карти, не е проблем да съхранявате десетки часове запис във FULL HD резолюция. GPS модулът записва данни за маршрута и скоростта, а WiFi улеснява бързото настройване, преглед и изтегляне на записи на вашия телефон. Пакетът включва още дистанционно на кабела с микрофон и LED индикатор за лесно и бързо снимане. Разбира се, камерите са водоустойчиви.


mk02_prehled.webp


Двоен FULL HD запис

CEL-TEC MK02 DUAL Wi-Fi GPS е оборудван с чифт FULL HD камери, благодарение на които се следи ситуацията както пред, така и зад мотоциклета по време на шофиране. Записите се съхраняват и обработват в записващо устройство, което може лесно да се скрие вътре в мотоциклета, на microSD карта до 256 GB. Разбира се, има възможност за запис в цикъл (след като картата се напълни, най-старите записи ще бъдат изтрити) и ударен g-сензор, който реагира на рязко движение на камерата (напр. удар). Ако сензорът засече такова движение, той ще заключи текущия запис срещу презаписване, така че ситуацията ще остане на microSD картата и можете да продължите да шофирате.


Издръжлив и практичен дизайн

Разбира се, ясно е, че мотоциклетът не се движи само по красиви пътища при слънчево време. Поради това камерите са изработени в издръжлива IP67 защита, която е пълна защита срещу проникване на прах и потапяне във вода. Тогава основното устройство има защита IP65, което го предпазва от краткотраен дъжд. Лесна и безопасна работа по време на шофиране се осигурява от дистанционното управление, което може да се използва за правене на снимка веднага дори по време на запис. В допълнение, дистанционното управление е оборудвано с микрофон и светодиоден индикатор, който информира за състоянието на записа.


Незабавно споделяне на запис и перфектен преглед на маршрута - WiFi и GPS модул

Камерата за мотоциклет CEL-TEC MK02 Dual Wi-Fi GPS има вграден WiFi модул за връзка с мобилен телефон, в който благодарение на простото приложение записаните записи могат да се изтеглят и споделят веднага в социалните мрежи. Приложението също така позволява бърза настройка на камерата и контрол на записа (стартиране / спиране на записа, правене на снимка). Възможно е и свързване на GPS модул (включен в пакета) към устройството, благодарение на което информацията за позицията и скоростта се съхранява в записа. След това записите могат да бъдат възпроизведени в приложението, включително маршрута в Google maps, скоростта и данните за претоварване от G-сензора.


Поддържа до 256 GB microSD

Възможно е да поставите microSD карта с размер до 256 GB в записващото устройство, което може да побере десетки часове запис във FULL HD резолюция. Както вече споменахме, възможно е да включите loop запис, така че няма нужда да внимавате, ако все още има достатъчно място на картата. Важните записи, които трябва да се съхраняват, могат лесно да бъдат архивирани в телефона чрез WiFi.
Видео резолюция 1080P при 30 кадъра в секунда
Видео формат MP4
Дължина на файла 1/3/5/10 мин. (регулируем)
Удар G - сензор да
Резолюция на снимката 1920 x 1080
Формат за снимки JPG
Капак на DVR модула IP65
Покритие на камерата IP67
Флашка microSD 16 GB - 256 GB (не са включени)
GPS модул да
Цикълен запис да
Материал TPU + ABS
Звуков запис да
Размери на DVR 101 х 60 х 25 мм
Тегло на DVR 130 гр
Език на приложението чешки, английски
Сензор за изображение SONY IMX323
леща 6 слоя
Ъгъл на гледане 140°
Wi-Fi модул да
Приложение Android, iOS
Захранване 12 - 24V
Работно напрежение 5V 2A
Работна температура на DVR -30°C до +60°C
Работна влажност на DVR 75%
Дължина на DVR кабелите 20 см
Дължина на кабела на камерата 30 см
Дължина на захранващия кабел 80 см
Дистанционно 250 см
Удължителен кабел на камерата 150 см
Любими продукти
в наличност
OXE GF-22 - GPS локатор

OXE GF-22 - GPS локатор

 
69,23 лв
-+
Не е в наличност
AVTECH AVA456-BHKT - поставка за камера

AVTECH AVA456-BHKT - поставка за камера

 
51,34 лв


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките