CEL-TEC KT11 Розов

Нов 4G часовник CEL-TEC KT11 за 2020 г. - меню и приложение на чешки език, поддръжка на 4G мрежа, благодарение на която е възможно да общувате чрез видео разговори! GPS + AGPS + LBS +...

Код на продукта: 1906-019       EAN: 8595584647410       Производител: CEL-TEC


Не е в наличност
188,23 лв 156,86 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 184,47 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 180,70 лв
Попитайте за наличност
 • Описание
 • Запитване за продукт

Нов 4G часовник CEL-TEC KT11 за 2020 г. - меню и приложение на чешки език, поддръжка на 4G мрежа, благодарение на която е възможно да общувате чрез видео разговори!

 • GPS + AGPS + LBS + WIFI проследяване на местоположението в реално време
 • Водоустойчива защита IP67
 • Възможност за добавяне на приятел (сдвоените часовници могат лесно да комуникират помежду си)
 • Предната камера позволява видео разговори благодарение на 4G мрежата
 • 1,4" IPS сензорен екран , 240 x 240
 • История на движението
 • Двупосочни разговори благодарение на вградения микрофон и високоговорител
 • Възможност за изпращане на текстови и гласови съобщения до часовника (от часовника само с глас)
 • Приложения за Android и iOS (SeTracker2)
 • Режим Не безпокойте (напр. по време на уроци)
 • Безопасни зони - виртуална ограда
 • SOS бутон за бързо набиране и известяване на зададени хора (до 3 SOS контакта)
 • Предупреждение за изтощена батерия, напускане на зоната за безопасност, SOS
 • Фенерче, крачкомер, математическа игра, разписание

cel-tec-kt11-videohovory.jpg

Поддръжка за най-бързата 4G мрежа

Благодарение на поддръжката на бърза 4G мрежа, часовникът CEL-TEC KT11 Pink позволява комуникация чрез видео разговори. Видео разговорът може да се стартира както директно от часовника (дете), така и от приложението на мобилния телефон (родител).

cel-tec-kt11-gps.jpg

Текущо местоположение незабавно на вашия телефон

Благодарение на GPS модула, часовникът CEL-TEC KT11 Pink определя позицията на вашето дете с точност до 5 метра. На места, където GPS сигналът не е наличен (напр. сгради), часовникът използва позиция LBS (GSM - ориентационна позиция с помощта на предаватели на мобилни оператори), за да определи позицията си. Историята на местоположенията също може да бъде проследена с помощта на приложението. Така че винаги имате преглед на движението на вашия клон, където и да се намира той!

Безопасни зони - Geofence

Геоограждение или зона за безопасност е зона, в която искате вашето дете да се движи (напр. град, училище или околност на къщата), ако то напусне тази зона, ще получите известие на телефона си. Районът се задава лесно на картата в мобилното приложение.

SOS бутон

Детският часовник CEL-TEC KT11 Pink е снабден със SOS бутон, след което се стартира циферблата на зададения SOS контакт и едновременно с това се изпраща известие за натискане на бутона до дадения контакт. Това ви дава незабавен преглед на всички опасности и места.

cel-tec-kt11-voda.jpg

Водоустойчив дизайн

Благодарение на зареждането чрез магнитни точки (не конектора), капака през слота за SIM карта и цялостния единен дизайн, часовникът KT11 може да се похвали с водоустойчива защита IP67. Могат да се справят с дъжда или, например, душ без никакви притеснения (къпането не се препоръчва).

Лесна комуникация

Часовникът позволява няколко начина за комуникация. Първият замества мобилния телефон, така че можете да осъществите класически телефонен разговор благодарение на вградения високоговорител и микрофона. Възможно е да се обадите до 15 телефонни номера от часовника, които въвеждате с помощта на приложението, или можете също да разрешите обаждания до всякакви телефонни номера. Друга опция извън видео разговорите е комуникацията чрез кратки текстови и гласови съобщения, които се показват и създават директно в приложението. Можете да изпратите гласово съобщение, снимка със снимка или видеообаждане от часовника.

Преглед на състоянието на гледане

Винаги имайте перфектен преглед на състоянието на часовника благодарение на известията директно на телефона си. Часовникът CEL-TEC KT11 може да ви изпрати известие, когато напуснете безопасната зона, изтощавате батерията и натиснете бутона SOS. Известията могат да бъдат и под формата на SMS съобщение, в което ще получите и връзка към Google maps с позицията, където се е случило събитието.

cel-tec-kt11-ips-display.jpg

Сензорно управление и качествен дисплей

Управлението на часовника ще бъде лесно за децата благодарение на сензорния цветен IPS дисплей, приятен графичен дизайн (външният вид на циферблата/началния екран може да се променя) и менюто на чешки език.

Ежедневно наблюдение на активността

В допълнение към проследяването на позицията, часовникът може да изчислява загубени стъпки и качество на съня, отчетите могат да се разглеждат в приложението, включително седмично обобщение в графика.

cel-tec-kt11-svitilna.jpg

Камера и други полезни функции

Благодарение на вградената камера, детето ви може да ви изпраща снимки или можете да поискате снимка чрез приложението. Математическа игра, практикуваща основни числа, ще бъде забавна. Тогава графикът може да бъде полезен инструмент.

Мобилно приложение SeTracker2

Основният посредник между вас и часовника е неколкократно споменатото приложение за мобилни устройства на операционни системи Android и iOS. Ще намерите всички настройки на часовника в приложението. Един от тях е например режим „Не безпокойте“, т.е. времето, когато детето например е на училище и искате да предотвратите ненужно разсейване, независимо дали играете на часовника или тоновете на часовника, през това време звуците са изключени и часовникът показва само часа. Можете също да използвате приложението, за да изпращате награди/подаръци до часовника под формата на сърца, текстови и гласови съобщения, да преглеждате историята на местоположенията, да редактирате зони за сигурност и много други настройки и опции.

Любими продукти
Не е в наличност
CEL-TEC KT17 Черен

CEL-TEC KT17 Черен

197,57 лв
Не е в наличност
CEL-TEC GrandWatch E1 Pink + допълнителна каишка

CEL-TEC GrandWatch E1 Pink + допълнителна каишка

155,49 лв
в наличност
CEL-TEC GW600 Син

CEL-TEC GW600 Син

155,49 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките