CEL-TEC DK500 Туя

Модерна цифрова шпионка за врата със 120° ъгъл на гледане, запис на видео/снимки и цветен 4.3" LCD IPS дисплей. Шпионката е оборудвана с Wi-Fi...

Код на продукта: 2006-366       EAN: 8595584653398       Производител: CEL-TEC


в наличност
192,98 лв 160,82 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 189,12 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 185,26 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Модерна цифрова шпионка за врата със 120° ъгъл на гледане, запис на видео/снимки и цветен 4.3" LCD IPS дисплей. Шпионката е оборудвана с Wi-Fi функция за лесен достъп от мобилен телефон с помощта на глобалното приложение Tuya Smart, благодарение на което ще винаги бъдете уведомени незабавно Вратата също се захранва от акумулаторна батерия, но може да бъде свързана и директно към електрическата мрежа с помощта на адаптер.

 


 

dk500_displej.jpg

Качествен IPS LCD дисплей и лесна инсталация

Цифровата шпионка за врата CEL-TEC DK500 Tuya е оборудвана с висококачествен 4.3" IPS дисплей, където благодарение на достатъчна резолюция от 480x272 можете да видите кой е точно пред вратата. Оптиката, която може да записва в HD ( 720P) качество, осигурява лесно изображение с натискането на бутон.Инсталирането на шпионката е лесно и може да се извършва на всеки 3 минути. Просто използвайте съществуващата дупка след оригиналната шпионка и монтирайте DK500 с прост монтаж, който също е защитени срещу кражба отвън.

 


 

Модерна платформа Tuya Smart на чешки език

Комуникацията между шпионката CEL-TEC DK500 се основава на модерната и бързо разрастваща се платформа Tuya Smart, която вече може да свързва хиляди продукти, не само умни домове. Водещата световна платформа за разработка гарантира висока стабилност, надеждност и жизнеспособност в продължение на много години, което от своя страна често е проблем за продукти, използващи решения от по-малки разработчици.

Приложението незабавно ще ви уведоми на мобилния ви телефон, когато звъни или засича движение (ако е включено). Много лесно е да видите кой е точно пред вратата от комфорта на дивана, без да се налага да ставате. В приложението също е възможно да стартирате видеозапис или да направите снимка на случващото се зад вратата и, разбира се, да видите всички записани записи. Шпионката също се настройва чрез приложението, което е много лесно благодарение на чешката локализация и интуитивен дизайн. Тъй като шпионката е свързана към домашната ви Wi-Fi мрежа, а не директно към мобилния ви телефон, можете да се свържете с нея и да преглеждате изображението, където и да имате достъп до интернет. Това също така означава, че ще имате перфектен преглед на посещенията си благодарение на сигналите (могат да бъдат изключени), дори когато сте далеч от дома.

 


 

dk500_kukatko_popis.jpg

PIR сензор за движение и нощно осветление

CEL-TEC DK500 не само записва изображението при натискане на звънеца, но също така е възможно да се зададе детекция на движение. Ако се придвижи в рамките на 3 метра от вашата врата, шпионката ще направи снимка/видео. Откриването на движение се осъществява с помощта на висококачествен PIR сензор, който реагира на топлинната следа, а не на промяна в изображението, като по този начин предотвратява фалшиви аларми. Качественият запис при условия на слаба осветеност се поддържа от 2 IR светодиода с невидимо осветление. Широкият зрителен ъгъл от 120° гарантира, че заобикалящата ви врата е под достатъчен надзор.

 


 

dk500_two-way.jpg

Вашият домашен WiFi видеотелефон

Функцията на шпионката DK500 не завършва само с показването на събития зад вратата, благодарение на вградения високоговорител и микрофон може да се използва и като домашен видеофон. С посещение зад вратата можете да общувате много лесно и бързо, където и да сте, и да й кажете, например, колко време ще бъдете у дома.

 


 

Акумулаторни батерии и голямо място за съхранение

Устройството се захранва от акумулаторна батерия с висок капацитет от 3000 mAh, което е достатъчно енергия за до 2 месеца работа в режим на готовност. Шпионката може да бъде свързана и към постоянно захранване от 220V мрежа. За съхранение на записи се използва сменяема microSD карта с капацитет до 128 GB.

 


 

 

 

Дисплей 4,3" цветен IPS LCD, 480 x 272
Ъгъл на гледане 120°
Датчик за движение да
Правене на снимки да
Видеозапис да
Функция за звънец на вратата да
Нощна зора Да, 2x невидими IR светодиода
Памет Поддържа до 128GB MicroSD
Двупосочно аудио да
Захранване 3000 mAh батерия или DC адаптер
Диаметърът на отвора за шпионката 14 - 35 мм
Дебелина на вратата 35 - 100 мм
Мобилно приложение Tuya Smart (Android и iOS)
WiFi IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz

 

 

Любими продукти
Не е в наличност
OXE LED челник, панда

OXE LED челник, панда

 
13,92 лв
в наличност
Фотокапан OXE Spider 4G и метална кутия

Фотокапан OXE Spider 4G и метална кутия
+ безплатно 32GB SD карта, статив и 8 батерии!

 
582,59 лв
-+
в наличност
Класически бинокъл FOMEI 10x26 DCF

Класически бинокъл FOMEI 10x26 DCF

 
108,12 лв
-+
в наличност
Фотокапан OXE Panther 4G, външна батерия и захранващ кабел

Фотокапан OXE Panther 4G, външна батерия и захранващ кабел
+ безплатно 32GB SD карта и 12 батерии БЕЗПЛАТНО!

 
725,01 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките