CDV-70MF бял - версия 230Vac - видеофон 7", CVBS, PIP, touch, memory

Видеофон със свободни ръце в перлено бял дизайн. Видеофонът има два входа за до две станции на врати или една станция на вратата и една...

Код на продукта: 2101-071       EAN: 8595584655095       Производител: COMMAX


в наличност
563,76 лв 469,80 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 552,48 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 541,21 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Видеофон със свободни ръце в перлено бял дизайн. Видеофонът има два входа за до две станции на врати или една станция на вратата и една допълнителна камера (CVBS), които могат да се показват в режим PIP. Телефонът се управлява чрез сензорен екран. Този тип видеофон позволява директно управление на два изхода за брави на врати на станциите за врати, които са оборудвани с тези два изхода. Важна функция е видео паметта със запис на видео на SD карта (макс. капацитет 256 GB). Този видеофон също така позволява интерком комуникация с други видеофони и аудиотелефони DP-4VHP.

Любими продукти


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките