Бинокъл FOMEI 7x50 BEATER FMC

Универсален бинокъл с класически ZCF дизайн, подходящ за използване в лов, спорт и туризъм . Всички модели BEATER® са водоустойчиви и пълни със сух азот . Здраво,...

Код на продукта: OY1714       EAN: 8590385717140       Производител: FOMEI


в наличност
263,68 лв 219,74 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 258,41 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 253,13 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Универсален бинокъл с класически ZCF дизайн, подходящ за използване в лов, спорт и туризъм . Всички модели BEATER® са водоустойчиви и пълни със сух азот . Здраво, зелено гумено покритие и метални скоби за тръби гарантират издръжливостта на бинокъла при ежедневна употреба.

Бинокълът 7x50 BEATER е подходящ за ежедневно наблюдение на природата при дъждовно време и през деня. Благодарение на идеалната си относителна осветеност, той е подходящ помощник в гората. Икономически много интересен вариант за любителите на лова.
 

Бинокълът е устойчив на вода и прах . Тръбата е пълна със сух азот , който предотвратява вътрешната кондензация на оптиката в случай на внезапна промяна на температурата. Серията BEATER ZCF е оборудвана с изцяло стъклена оптика, призмите са изработени от стъкло Bak4 . Лещите са оборудвани с антирефлексен слой ( FMC-FaseMultiCoated ) в тъмнозелен дизайн. Бинокълът е снабден с Twist-Up окуляри , които осигуряват удобно наблюдение дори при носене на очила.

Аксиалното разстояние на окулярите е 57-75 мм.

Пакетът включва :
- случай
- каишка
- капачки за лещи и окуляри
- кърпа за почистване

Инструкции за закрепване на каишката можете да намерите тук.

 

 

Уголемяване 7
Диаметър на лещата 50 мм
Ъгъл на гледане 5,7 °
Зрително поле на 1000 m 100м
Минимално разстояние на фокусиране
Относителна осветеност 51
Оптичен изход 7,1 мм
Стъкло призма BaK4
Регулиране на обектива FMC
Диоптрична корекция ± 4dpt
Конец за статив да
широчина 195 мм
Дължина 185 мм
маса 890гр

 

 

Любими продукти
в наличност
Бинокъл FOMEI 8x56 LEADER FMC

Бинокъл FOMEI 8x56 LEADER FMC

535,92 лв
-+
в наличност
Класически бинокъл FOMEI 10x26 DCF

Класически бинокъл FOMEI 10x26 DCF

108,12 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките