Преобразувател на напрежение OXE 12V / 5V

Преобразувател на напрежение OXE 12V / 5V

Преобразувател на напрежение OXE от 12V до 5V. Свържете този преобразувател на напрежение към нашето слънчево зарядно устройство OXE и заредете устройства, които имат...

Код на продукта: OXE MN 12V/5V       EAN: 8594200190590       Производител: OXE


в наличност
35,00 лв 29,17 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 34,30 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 33,60 лв
-+
Подходящо за продукти (11)
  • Описание
  • Подходящо за продукти (11)
  • Запитване за продукт

Преобразувател на напрежение OXE от 12V до 5V. Свържете този преобразувател на напрежение към нашето слънчево зарядно устройство OXE и заредете устройства, които имат входно напрежение от 5V (напр. мобилни телефони и др.) с помощта на соларен панел. Ние предоставяме този преобразувател на напрежение безплатно за продукта OXE Solar Charger .

Любими продукти
в наличност
Фото капан OXE Gepard II

Фото капан OXE Gepard II
+ безплатно 32GB SD карта и 4 батерии!

193,68 лв
-+
в наличност
OXE LED челник, жаба

OXE LED челник, жаба

13,92 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките