CEL-TEC PK90 GPS WiFi

Персоналната камера CEL-TEC PK90 GPS WiFi е предназначена предимно за полицията и други сили за сигурност, където е необходимо да се запише хода на интервенцията. Камерата...

Код на продукта: 1811-035       EAN: 8595584644907       Производител: CEL-TEC


в наличност
640,00 лв 533,33 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 627,20 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 614,40 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Персоналната камера CEL-TEC PK90 GPS WiFi е предназначена предимно за полицията и други сили за сигурност, където е необходимо да се запише хода на интервенцията. Камерата има висок живот на батерията до 10 часа, GPS модул за запис на позиция, WiFi модул за връзка с телефона, автоматично нощно осветление, усъвършенстван PC мениджър и висока издръжливост.


Създаден за действие при всякакви условия

Полицейските намеси не се контролират от времето, така че камерата CEL-TEC PK90 е изработена със защита IP65, която гарантира достатъчна защита срещу прах и силен дъжд или краткотрайно потапяне във вода. Камерата не се страхува от замръзване и е в състояние да работи при температури от - 40 ° C до + 60 ° C. Освен това, с тегло от само 125 g и малък размер, камерата няма да ограничи никаква намеса.


Усъвършенствани технологии - GPS, Wi-Fi

Корпусът на полицейската камера CEL-TEC PK90 крие мощен GPS модул, който заедно с видеозаписа съхранява и информация за местоположението. Това улеснява проверката на компютъра ви със специален плейър, който показва видео заедно с карта на мястото, където се е случило конкретно събитие. Друго предимство е, че текущото време в камерата се синхронизира с помощта на GPS. Разбира се, GPS може да бъде изключен. В допълнение към GPS модула, камерата е оборудвана и с Wi-Fi модул, благодарение на който е възможно да се свържете с камерата от смартфон с помощта на приложение, достъпно за Anroid и iOS. След това в приложението е възможно да гледате предварителен преглед на изображението на живо, да преглеждате и изтегляте заснетите файлове, да стартирате/спирате записа, да правите снимки и да променяте основните настройки на камерата, като например качеството на запис.


Ясно и рязко изображение - SUPER HD резолюция

Сърцето на камерата е мощният американски чипсет Ambarella A7LA55 заедно с 4 Mpix сензора OV4689, благодарение на което камерата не само реагира незабавно, но и е в състояние да заснема висококачествени изображения в Super HD резолюция 1296P. В допълнение, камерата има и по-ниски разделителни способности, за да пести място в паметта (FULL HD, HD, VGA). За по-бързи и динамични сцени разделителната способност може да се превключи на 720P HD качество, при което камерата записва при 60 кадъра в секунда (в сравнение с обичайните 30). Широкоъгълен обектив с ъгъл от 140 ° ще се погрижи за заснемането на цялата сцена. Освен видео, камерата може да прави и снимки.


Шифрована вътрешна памет 32GB

Вътре в камерата има вградена 32 GB памет, върху която се съхраняват и криптират записите. Преглеждането и изтриването на файлове е възможно след свързване с компютър и въвеждане на парола. Има и много богата настройка, налична в PC мениджъра за камери - от настройка на разделителната способност на видеозаписите, дължината на отделните файлове, до избора на видео формат, включване/изключване на GPS, микрофон, LED индикация и например промяна паролата. И това не е всичко, можете лесно да настроите камерата точно според вашите нужди. Разбира се, всичко е описано и обяснено в чешкото ръководство за потребителя.


До 10 часа запис с едно зареждане

Благодарение на липсата на дисплей, камерата CEL-TEC PK90 е оборудвана с батерия с голям капацитет 3200 mAh, която ще осигури достатъчно енергия за до 10 часа видеозапис (според настройките - резолюция, GPS, Wi-Fi ,…). Конкретен пример: 6 часа 10 минути - резолюция е зададена на FULL HD, всички функции са включени; 10 часа 30 минути - резолюция 848x480, GPS изключен, Wi-Fi. След връщане от сервиза също е много лесно зареждането на камерата, просто се поставя в докинг станцията, която е включена в пакета. Светодиодът за състоянието показва състоянието на зареждане. Следователно проблемът със скъсаните конектори поради неправилно вкарване на кабела и т.н. е елиминиран.


Автоматична нощна светлина

Разбира се, полицейската камера трябва да може да се справи и при условия на слаба осветеност. Ето защо CEL-TEC PK90 е снабден с двойка невидими IR светодиоди с ефективно последващо свечение за разпознаване на лица до 15 метра, които дори могат да се включват/изключват автоматично според условията на околната среда благодарение на сензора за светлина.
Чипсет Ambarella A7LA55
Видео резолюция 2560x1080p при 30 кадъра в секунда; 2304x1296p при 30 кадъра в секунда; 1920x1080p при 30 кадъра в секунда; 1280x720 @ 30fp / @ 60fps; 848x480 @ 30fps / @ 60fps
Резолюция на снимката до 21 Mpx
Формат за снимки JPEG
Видео компресия H.264
Стрелба 30 кадъра в секунда / 60 кадъра в секунда
Ъгъл на гледане 140°
Памет вградени 32 GB
Интерфейс Докинг станция (Mini USB)
Зора Автоматичен IR
Видимост при IR осветление около 15 метра
Батерия 3200 mAh
Живот на батерията около 6 - 10 часа - в зависимост от настройките
Размери 77 x 56 x 22 мм
маса 125 гр
Запис на глас да
WiFi да
Тип AC адаптер 5V, 2A
Водоустойчив IP65
Температура на съхранение -20°C до +55°C
Работна температура -40°C до +60°C
Дневник на дейността (LOG) да
Любими продукти
в наличност
CEL-TEC PK50 Mini

CEL-TEC PK50 Mini

 
456,51 лв
-+
в наличност
CEL-TEC PK90 GPS WiFi

CEL-TEC PK90 GPS WiFi

 
640,00 лв
-+
в наличност
CEL-TEC PK70 GPS

CEL-TEC PK70 GPS

 
466,54 лв
-+
в наличност
CEL-TEC PK95 GPS WiFi RC

CEL-TEC PK95 GPS WiFi RC

 
997,64 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките