CEL-TEC PipeCam 30 Expert HD

Нова версия на популярната серия EXPERT с камера в HD резолюция! Инспекционната камера PipeCam 30 Expert HD с 30 м кабел, дисплей, дистанционер и...

Код на продукта: 1911-003       EAN: 8595584647519       Производител: CEL-TEC


в наличност
3 388,23 лв 2 823,52 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 3 320,47 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 3 252,70 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Нова версия на популярната серия EXPERT с камера в HD резолюция! Инспекционната камера PipeCam 30 Expert HD с 30 м кабел, дисплей, дистанционер и клавиатура е устройство, предназначено за проверка на канали, канали, канали, кладенци, комини и др. 7-инчовият дисплей се намира в горната част капак. 30 м кабел е покрит с фибростъкло (гъвкав, твърд). И кабелът, и камерата са водоустойчиви. Записът е в HD резолюция от 720 x 1280 пиксела.


Качествен LCD дисплей

Едно от предимствата, с които серия Expert се откроява пред останалите, е висококачественото и красиво ясно изображение на LCD дисплея, който е част от капака на багажника. Цветният 7" дисплей с резолюция 800 x 480 показва както визуализация на живо на изображението на камерата, така и, разбира се, се използва за настройки, което също е лесно благодарение на изцяло чешкото меню. В допълнение към бутоните под дисплея , на дисплея не липсва оперативна информация за състоянието на батерията, избраната разделителна способност, в процес на запис и др. Капакът на дисплея може лесно да се превърне в сенник за перфектна видимост при всякакви условия!


Богати опции за запис

Разбира се, често не е достатъчно просто да наблюдавате изображението, но е важно да запишете критичната или повредена област и да я запазите за по-късна употреба, като анализ или информация за клиента. С камерите PipeCam Expert е възможно да използвате USB флаш устройство или SD карта до 256 GB като съхранение. В допълнение, възможностите за запис се разширяват от микрофон на метър кабел с щипка за закрепване, така че записите могат да бъдат снабдени и с гласов коментар. Което със сигурност ще бъде полезно при по-голям брой поръчки, така че няма да е необходимо да помните количеството информация за всяка проверка. В допълнение към гласовата бележка, благодарение на клавиатурата е възможно да се вмъкне текстово описание в записите.


Издръжлив дизайн

PipeCam Expert е устройство, предназначено за ежедневни трудни условия на работа на коминочистачи, водопроводчици и други професии и случаи, при които се налага проверка на труднодостъпни места. Поради тази причина целият комплект се съхранява в издръжлив армейски калъф от закалена пластмаса, който перфектно го предпазва при транспортиране и значително улеснява транспортирането. Вътрешността на куфара е изработена по мярка за отделните части на уреда, така че няма риск от свободно "летене" върху куфара. След това камерата с кабела се изработва със защита IP68, което гарантира пълна защита срещу прах и, което е по-важно, вода. 30-метровият кабел е покрит с фибростъкло, което го прави гъвкав и здрав.


Подробно изображение с регулируемо осветление

Камерата с висококачествен сапфирен обектив с разделителна способност 720 x 1280 се грижи за перфектния запис на изображение. Корпусът на камерата е изработен от алуминиева сплав, главата е оборудвана с 12 бели светодиода, чийто интензитет на светлината може лесно да бъде и плавно регулиран. Голямата видимост във всяко пространство е допълнително подкрепена от широкия зрителен ъгъл. В опаковката се предлагат две центриращи зъбни колела (40 и 80 мм) и могат да бъдат закупени още 4 размера с диаметър до 190 мм.


Цифров дистанционер

Цифровият далекомер също доказва, че серия Expert е наистина професионално устройство. Не е необходимо да следвате маркировките на метъра на кабела, както беше при по-старите модели. Изминатото разстояние се показва директно на дисплея, а след това и в изображението за запис.

Забележка: Измерването на разстоянието е само за ориентиране и може да има леко отклонение.


Дълъг живот на батерията

Калъфът включва и акумулаторна литиево-йонна батерия с голям капацитет, която ще осигури на камерата достатъчно мощност за до 7 часа работа. Втората опция за захранване е стандартна електрическа връзка.
Размер на камерата ø 23 x 144 мм
Зора 12x бял светодиод
Разграничение 720 x 1280
Видео формат AVI
Материал на лещите Сапфир
Материал на корпуса на камерата алуминиева сплав
Покрийте IP68
Съхранение USB устройство / SD карта до 256 GB
Размери на кабелната макара ø 320 x 105 мм
Дължината на кабела 30 м
Диаметър на кабела ø 5 мм
Монитор 7" цветен LCD
LCD резолюция 800 x 480
Език на менюто чешки
Слънчева козирка да
микрофон да
клавиатура да
Работна температура -10°C до 50°C
Измерване на разстоянието цифров на LCD
Батерия 4400 mAh
Живот на батерията до 7 часа работа
Любими продукти
в наличност
CEL-TEC PipeCam 60 Expert Mini

CEL-TEC PipeCam 60 Expert Mini

 
4 705,87 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките