CEL-TEC M10s DUAL GPS Premium

Нова версия на популярната автомобилна камера CEL-TEC M10 с подобрен хардуер и задна камера, която вече снима във FULL HD резолюция. Премиум в името вече подсказва, че това...

Код на продукта: 1910-014       EAN: 8595584647380       Производител: CEL-TEC


Не е в наличност
388,84 лв 324,03 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 381,06 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 373,29 лв
Попитайте за наличност
  • Описание
  • Запитване за продукт

Нова версия на популярната автомобилна камера CEL-TEC M10 с подобрен хардуер и задна камера, която вече снима във FULL HD резолюция. Премиум в името вече подсказва, че това ще бъде уникален и топ модел. Независимо дали са използвани материали, броят на функциите като GPS модул, асистент за поддържане на лентата, напълно сензорен IPS дисплей, задна FULL HD камера, страхотен нощен запис и поддръжка за до 128 GB microSD карти. И това не е всичко, прочетете нататък и вижте уникалността на камерата M10s DUAL GPS Premium!

2x FULL HD


Пълен сензорен IPS дисплей

cel-tec-m10s-display.jpg

Цялата отразяваща повърхност на огледалото служи и като голям 9,88" IPS сензорен екран с резолюция 400x1600, който може да се използва за настройка на всички важни функции, преглеждане на записи, гледане на изображението от задната камера, например при заден ход, когато изображението автоматично се превключва на задната камера. Дисплеят може също да наблюдава изображението само от предната камера и да регулира вертикалния му ъгъл.

cel-tec-m10-display-2.jpg

Друг вариант е т. нар. режим на шофиране, който показва текущата скорост (според GPS), дата и час и запазване на лентата, в този режим екранът изпълнява функцията на огледало. Разбира се, дисплеят може да бъде изключен и напълно и устройството ще служи като пълноценно огледало за обратно виждане. Освен това менюто е изцяло на чешки език за още по-лесна работа.


Перфектна картина

В допълнение към прецизно проектираното огледало за обратно виждане, автомобилната камера M10s DUAL GPS се отличава и с качеството на записа. Предната FULL HD (1080p) камера е поставена директно в огледалото, шарнирният монтаж и хоризонталното изместване позволяват оптимално регулиране на сцената пред автомобила. След това вертикалният кадър може да се регулира с помощта на дисплея. В комбинация с зрително поле от 148° и бленда от F2.2, можете да сте сигурни, че нито един важен момент няма да бъде загубен при никакви условия, независимо дали е силен порой или нощ.

cel-tec-m10s-cocka.jpg

Предната камера е допълнена от задна AHD камера. Благодарение на AHD технологията е възможно предаването на изображението във FULL HD резолюция по кабела без загуба на качество и забавяне на изображението, така че няма "изрязване" на изображението. Самата камера записва в FULL HD (1080p) резолюция с ъгъл на видимост 146° и чувствителност F1.8. Разбира се, има водоустойчива защита IP68 за безпроблемна употреба от външната страна на автомобила. В допълнение към записването на събития зад автомобила по време на шофиране, задната камера може да се използва и като асистент за заден ход, което се подпомага от режима за автоматично паркиране при включена задна предавка (превключване на изображението към задната камера + насочващи линии). Посочените по-горе функции се допълват от функцията WDR, която прави камерите по-способни да се справят по-добре със снимки при условия на слаба осветеност и при задно осветление.


Заредени с функции

cel-tec-m10s-gps.jpg

В името M10s DUAL няма никакво съвпадение, камерата има GPS модул на кабела в съдържанието на опаковката, който лесно можете да залепите където ви е удобно. Благодарение на него информацията за позицията и скоростта се съхранява в записа. След това в специален плейър е възможно да възпроизведете записа, включително маршрута в Google maps, скоростта и данните за претоварване (шокове) от G-сензора. Текущата скорост може също да се показва директно на дисплея по време на шофиране.

cel-tec-m10s-ldws.jpg

В допълнение, камерата е оборудвана с функцията LDWS (система за предупреждение за напускане на лентата), тоест асистент за поддържане на лентата. Повечето шофьори със сигурност са изпитвали кратко невнимание или микросън. LDWS може да помогне да се гарантира, че подобно колебание няма фатални последици. Той ви предупреждава със звукова аларма, ако напуснете лентата си.

cel-tec-m10s-gsenzor.jpg

Традиционното оборудване на автомобилните камери е ударен g-сензор, който реагира на внезапно движение на камерата (напр. сблъсък с автомобил). Ако сензорът засече такова движение, той ще заключи текущия запис срещу презаписване, така че ситуацията ще остане на microSD картата и можете да продължите да шофирате. Текущият запис може също да бъде заключен просто чрез натискане на бутон на дисплея. За G-сензора може да се активира и режим на паркиране, който, когато се установи трепване на камерата в изключено състояние, започва запис, който отново се съхранява заключен срещу презаписване.


Поддръжка за microSD карти до 128 GB

cel-tec-m10s-smycka.jpg

DUAL GPS камерата CEL-TEC M10s поддържа до 128 GB microSD карти, което е достатъчно място за около 17 часа запис с двете свързани камери (предна FULL HD, задна HD резолюция). Благодарение на цикличния запис, дори не е нужно да се притеснявате за попълването на картата. След като се напълни, камерата автоматично ще презапише най-старите записи с текущите.
Дисплей 9,88" сензорен IPS, 400 x 1600
Захранване DC 5 - 5,5 V
Видео 1080P при 30 кадъра в секунда + 1080P при 25 кадъра в секунда, H.264
Батерия вграден акумулаторен Li-pol
Цикълен запис да, секции от 1/2 минути
Памет microSD до 128 GB, клас 10
Работна температура -20°C до 70°C
Температура на съхранение -40°C до 80°C
GPS запис на маршрут да
Асистент за поддържане на лентата да
Звуков запис да
Насочващи линии за паркиране да
Режим на паркиране да
Фотографиране да
Възпроизвеждане на записи да
Двоен запис да
Автоматичен старт на записа при подаване на захранване или натискане на бутона за включване/изключване
Предна камера Стойност:
Бленда на обектива F2.2
Разграничение 4,0 мегапиксела
Ъгъл на гледане 148 °
Задна камера Стойност:
Ъгъл на гледане 146 °
Водоустойчиво покритие IP68
Работна температура -20°C до 70°C
Разграничение 1920 x 1080
Входна честота 54 MHz / 27 MHz / 84,25 MHz
Сензор CMOS BG0836
WDR да, многократна WDR експозиция
Дължината на кабела 6 метра
Бленда F1.8
Размери на огледалото 275 x 75 x 18 мм
Любими продукти
в наличност
Комплект камери 1x AVTECH NVR AVH1104 и 4x 2MPX Motorzoom IP куполна камера AVTECH DGM2443SVSE

Комплект камери 1x AVTECH NVR AVH1104 и 4x 2MPX Motorzoom IP куполна камера AVTECH DGM2443SVSE
+ безплатно 4x UTP кабел 1x RJ45 - 1x RJ45 Cat5e 15м!

1 625,59 лв
-+
в наличност
AVTECH DGC5205TSE - 5MPX куполна камера

AVTECH DGC5205TSE - 5MPX куполна камера

124,07 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките