CEL-TEC KT17 Черен

Нов детски 4G часовник CEL-TEC KT17 - меню и приложение на чешки език, сензор за премахване на часовник, поддръжка на 4G мрежи, благодарение на което е възможна и...

Код на продукта: 2110-035       EAN: 8595584659680       Производител: CEL-TEC


Не е в наличност
197,57 лв 164,64 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 193,62 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 189,67 лв
Попитайте за наличност
 • Описание
 • Запитване за продукт

Нов детски 4G часовник CEL-TEC KT17 - меню и приложение на чешки език, сензор за премахване на часовник, поддръжка на 4G мрежи, благодарение на което е възможна и комуникация чрез видео разговори!

 • GPS + AGPS + LBS + WIFI проследяване на местоположението в реално време
 • Водоустойчива защита IP65
 • Възможност за добавяне на приятел (сдвоените часовници могат лесно да комуникират помежду си)
 • Камера
 • Предната камера позволява видео разговори благодарение на 4G мрежата
 • 1,4" IPS сензорен екран , 240 x 240
 • История на движението
 • Двупосочни разговори благодарение на вградения микрофон и високоговорител
 • Възможност за изпращане на текстови (SMS) и гласови съобщения (както от, така и до часовника)
 • Приложения за Android и iOS (SeTracker2)
 • Режим Не безпокойте (напр. по време на уроци)
 • Безопасни зони - виртуална ограда
 • SOS бутон за бързо набиране и известяване на зададени хора (до 3 SOS контакта)
 • Предупреждение за изтощена батерия, напускане на зоната за безопасност, SOS, сваляне на часовника от ръката ви
 • Крачкомер, математическа игра, разписание, будилник, хронометър

cel-tec-kt17-videohovory.jpg

Поддръжка за най-бързата 4G мрежа

Благодарение на поддръжката на бърза 4G мрежа, часовникът CEL-TEC KT17 позволява комуникация чрез видео разговори. Видео разговорът може да се стартира както директно от часовника (дете), така и от приложението на мобилния телефон (родител).

cel-tec-kt17-gps.jpg

Текущо местоположение незабавно на вашия телефон

Благодарение на GPS модула, часовникът CEL-TEC KT17 определя позицията на вашето дете с точност до 5 метра. На места, където GPS сигналът не е наличен (напр. сгради), часовникът използва LBS позиция (GSM - ориентационна позиция с помощта на предаватели на мобилни оператори), или Wi-Fi мрежа. Историята на местоположенията също може да бъде проследена с помощта на приложението. Така че винаги имате преглед на движението на вашия клон, където и да се намира той!

 

Безопасни зони - Geofence

Геоограждение или зона за безопасност е зона, в която искате вашето дете да се движи (напр. град, училище или околност на къщата), ако то напусне тази зона, ще получите известие на телефона си. Районът се задава лесно на картата в мобилното приложение.

 

SOS бутон

Детският часовник CEL-TEC KT17 е снабден със SOS бутон, след което се стартира набирането на зададения SOS контакт и едновременно с това се изпраща известие за натискане на бутона до дадения контакт. Това ви дава незабавен преглед на всички опасности и места.

 

Лесна комуникация

Часовникът позволява няколко начина за комуникация. Първият замества мобилния телефон, така че можете да осъществите класически телефонен разговор благодарение на вградения високоговорител и микрофона. От часовника е възможно да се обаждат съхранени контакти, които се въвеждат в часовника с помощта на приложението, или също така е възможно да се активират/деактивират повиквания до всякакви телефонни номера. За разлика от предишните модели, KT17 позволява изпращане и получаване на SMS съобщения. Други опции за комуникация са видео разговори и гласови съобщения, които се показват и създават директно в приложението и гледате. Можете също да изпратите заснета снимка от часовника.

 

Преглед на състоянието на гледане

Винаги имайте перфектен преглед на състоянието на часовника благодарение на известията директно на телефона си. Часовникът CEL-TEC KT17 може да ви изпраща известия, когато напускате безопасната зона, изтощени батерии, натискане на бутона SOS и сега също така премахване на часовника от ръката ви. Известията могат да бъдат и под формата на SMS съобщение, в което ще получите и връзка към Google maps с позицията, където се е случило събитието.

 

Сензорно управление, качествен дисплей и меню на чешки език

Управлението на часовника ще бъде лесно за децата благодарение на сензорния цветен IPS дисплей, приятен графичен дизайн (външният вид на циферблата/началния екран може да се променя) и менюто на чешки език.

 

Ежедневно наблюдение на активността

В допълнение към проследяването на позицията, часовникът може да изчислява загубени стъпки и качество на съня, отчетите могат да се разглеждат в приложението, включително седмично обобщение в графика.

 

Камера и други полезни функции

Благодарение на вградената камера вашето дете може да ви изпраща снимки или можете да поискате снимка чрез приложението. Математическа игра, практикуваща основни числа, ще бъде забавна. Тогава полезни инструменти могат да бъдат график, хронометър и будилник.

 

Мобилно приложение SeTracker2

Основният посредник между вас и часовника е неколкократно споменатото приложение за мобилни устройства на операционни системи Android и iOS. Ще намерите всички настройки на часовника в приложението. Един от тях е например режим „Не безпокойте“, т.е. времето, когато детето например е на училище и искате да предотвратите ненужно разсейване, независимо дали играете на часовника или тоновете на часовника, през това време звуците са изключени и часовникът показва само часа. Можете също да използвате приложението, за да изпращате награди/подаръци до часовника под формата на сърца, текстови и гласови съобщения, да преглеждате историята на местоположенията, да редактирате зони за сигурност и много други настройки и опции.

 

 

 

Батерия 700 mAh, до 4 дни работа
Дисплей 1,4" сензорен IPS, 240 x 240
Покрийте IP65
процесор SL8521E
Локализация на местоположението GPS, AGPS, WiFi, LBS (GSM)
Поддържани GSM честоти 2G, 4G 850/900/1800/1900 MHz
Тип SIM карта Nano SIM
Камера да
GPS точност 3 - 10 м
WiFi точност 3 - 50 м
LBS точност (GSM предаватели - напр. в сграда) 100 - 3000 м
Видео разговори да
Телефониране да
SOS обаждане да
Вибрация Не
Задаване на безопасни зони да
Предупреждение за изтощена батерия да
Известие за премахване да
Размери 43,6 x 53,4 mm x 15,1 mm (236,6 mm дължина с каишка)
маса 53 гр
Вътрешна памет 2,1 GB

 

 

Любими продукти
в наличност
OXE GF-22 - GPS локатор

OXE GF-22 - GPS локатор

69,23 лв
-+
в наличност
OXE G11 - GPS локатор

OXE G11 - GPS локатор

123,67 лв
-+
в наличност
CEL-TEC GW600 Син

CEL-TEC GW600 Син

155,49 лв
-+
Не е в наличност
CEL-TEC KT11 Розов

CEL-TEC KT11 Розов

188,23 лв


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките