CEL-TEC KT06 Розов

Детски GPS часовник CEL-TEC KT06 Pink за незабавно откриване на позицията на вашите деца. Моделът KT06 е особено подходящ за по-малки деца поради по-малките си размери и...

Код на продукта: 2009-043       EAN: 8595584653558       Производител: CEL-TEC


Не е в наличност
132,16 лв 110,13 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 129,52 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 126,87 лв
Попитайте за наличност
 • Описание
 • Запитване за продукт

Детски GPS часовник CEL-TEC KT06 Pink за незабавно откриване на позицията на вашите деца. Моделът KT06 е особено подходящ за по-малки деца поради по-малките си размери и по-лесната работа.

 • GPS + AGPS + LBS + WIFI проследяване на местоположението в реално време
 • Водоустойчива защита IP67
 • Възможност за добавяне на приятел (сдвоените часовници могат лесно да комуникират помежду си)
 • Сензорен 1,3-инчов IPS сензорен екран , 240 x 240
 • История на движението
 • Двупосочни разговори благодарение на вградения микрофон и високоговорител
 • Възможност за изпращане на текстови и гласови съобщения до часовника (от часовника само с глас)
 • Приложения за Android и iOS на чешки (SeTracker, SeTracker2)
 • Режим Не безпокойте (напр. по време на уроци)
 • Безопасни зони - виртуална ограда
 • SOS бутон за бързо набиране и известяване на зададени хора (до 3 SOS контакта)
 • Предупреждение за изтощена батерия, изход от зона за безопасност, SOS

 

Текущо местоположение незабавно на вашия телефон

Благодарение на GPS модула, часовникът CEL-TEC KT06 Pink определя позицията на вашето дете с точност до 5 метра. На места, където GPS сигналът не е наличен (например сгради), часовникът използва LBS (GSM - ориентационна позиция с помощта на предаватели на мобилни оператори) и WiFi мрежи в близост. Историята на местоположенията също може да бъде проследена с помощта на приложението. Така винаги имате незабавен преглед на движението на вашето дете, където и да се намира!

 

Безопасни зони - Geofence

Геоограждение или зона за безопасност е зона, в която искате вашето дете да се движи (напр. град, училище или околност на къщата), ако то напусне тази зона, ще получите известие на телефона си. Районът се задава лесно на картата в мобилното приложение.

 

SOS бутон

Детският часовник CEL-TEC KT06 Pink е снабден със SOS бутон, след което стартира циферблата на зададения SOS контакт (могат да се задават до 3 контакта) и едновременно с това се изпраща известие за натискане на бутона до дадения контакт. Това ви дава незабавен преглед на потенциалните опасности и места.

 

Лесна комуникация

Часовникът позволява няколко начина за комуникация. Първият замества мобилния телефон, така че можете да осъществите класически телефонен разговор благодарение на вградения високоговорител и микрофона. От часовника е възможно да се обадите до 15 телефонни номера, които ще въведете с приложението. Друга възможност е да общувате с помощта на кратки текстови и гласови съобщения, които се показват и създават директно в приложението. От часовника могат да се изпращат само гласови съобщения.

 

Преглед на състоянието на гледане

Винаги имайте перфектен преглед на състоянието на часовника благодарение на известията директно на телефона си. Часовникът CEL-TEC KT06 Pink може да ви изпрати известие, когато напуснете безопасната зона, батерията е разредена и бутонът SOS е натиснат. Известията могат да бъдат и под формата на SMS съобщение, в което ще получите и връзка към Google maps с позицията, където се е случило събитието.

 

Сензорно управление

Управлението на часовника ще бъде лесно за децата благодарение на сензорния цветен 1.3 "IPS дисплей, приятен графичен дизайн и пълна чешка локализация. Средата на часовника е създадена с акцент върху възможно най-лесното управление за деца на по-малка възраст.

 

Ежедневно наблюдение на активността и други интересни функции

В допълнение към проследяването на позицията, часовникът може да изчислява загубени стъпки и качество на съня, отчетите могат да се разглеждат в приложението, включително седмично обобщение в графика. Други полезни функции със сигурност включват възможността за настройване на аларма, вибриране при входящо повикване или съобщение. Множество часовници KT06 (до 4) могат да бъдат сдвоени заедно и децата могат лесно да общуват помежду си с помощта на гласови съобщения.

 

Мобилно приложение SeTracker2

Основният посредник между вас и часовника е неколкократно споменатото приложение за мобилни устройства на операционни системи Android и iOS. Ще намерите всички настройки на часовника в приложението. Едно от тях е например режим „Не безпокойте“, т.е. времето, когато детето например е на училище и искате да предотвратите ненужно разсейване, независимо дали играете на часовника или тоновете на часовника, през това време звуците са изключени и часовникът показва само часа. Можете също да използвате приложението, за да изпращате награди/подаръци до часовника под формата на сърца, текстови и гласови съобщения, да преглеждате историята на местоположенията, да редактирате зони за сигурност и много други настройки и опции.

 

Издръжлив дизайн и живот на батерията

Часовниците CEL-TEC KT06 са изработени с издръжлива защита IP67, която им осигурява пълна прахоустойчива защита, както и достатъчна защита срещу дъжд и краткотрайно потапяне във вода (максимална дълбочина 0,5 м и максимум 5 минути). Акумулаторната батерия ще осигури достатъчно енергия за 3 дни работа.

 

 

 

Батерия 420 mAh, издръжливост 3 - 5 дни в зависимост от употребата
Дисплей 1,3" цветен сензорен IPS, 240x240
процесор MTK2503A
Местоположение GP + AGPS + LBS + WIFI
Поддържани GSM честоти 2G (850/900/1800/1900 MHz)
Тип SIM карта Микро SIM
маса 43 гр
Размери Ø 43 x 18 x 220 (дължина с каишка) мм
Водоустойчиво покритие IP67
Вибрация да
Камера Не
Телефониране Да, към контактите по подразбиране (до 15)
SOS обаждане Да, като задържите бутона
Задаване на безопасни зони да
Предупреждение за изтощена батерия да
Приложение SeTracker, SeTracker 2 на чешки за Android и iOS
Гледайте език чешки

 

 

Любими продукти
в наличност
Safe-Tec TYR 2 Turquoise M (55 см - 58 см)

Safe-Tec TYR 2 Turquoise M (55 см - 58 см)

232,57 лв
-+
Не е в наличност
CEL-TEC M6s Dual Touch

CEL-TEC M6s Dual Touch

232,57 лв
в наличност
CEL-TEC Червена Кобра Wi-Fi Магнит

CEL-TEC Червена Кобра Wi-Fi Магнит

194,46 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките