CEL-TEC KT01 Син

Ново меню на чешки език и 2 вида сини панделки (блестящи и едноцветни) в опаковката! GPS + LBS + AGPS проследяване на местоположението в реално време Водоустойчива...

Код на продукта: 1805-007       EAN: 8595584642187       Производител: CEL-TEC


в наличност
118,31 лв 98,59 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 115,94 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 113,58 лв
-+
 • Описание
 • Запитване за продукт

Ново меню на чешки език и 2 вида сини панделки (блестящи и едноцветни) в опаковката!

 • GPS + LBS + AGPS проследяване на местоположението в реално време
 • Водоустойчива защита IP67
 • Предна камера
 • Докоснете 1,3 "IPS дисплей
 • История на движението
 • Двупосочни разговори благодарение на вградения микрофон и високоговорител
 • Приложения за Android и iOS
 • Режим Не безпокойте
 • Безопасни зони - виртуална ограда
 • SOS бутон за бързо набиране и известяване на зададени хора (до 3 SOS контакта)
 • Предупреждение за изтощена батерия, зони за безопасност, SOS

 

Текущо местоположение незабавно на вашия телефон

Благодарение на GPS модула, часовникът CEL-TEC KT01 Blue определя позицията на вашето дете с точност до 5 метра. На места, където GPS сигналът не е наличен (напр. сгради), часовникът използва позиция LBS (GSM - ориентационна позиция с помощта на предаватели на мобилни оператори), за да определи позицията си. Историята на местоположенията също може да бъде проследена с помощта на приложението. Така че винаги имате преглед на движението на вашия клон, където и да се намира той!

 

Безопасни зони - Geofence

Геоограждение или зона за безопасност е зона, в която искате вашето дете да се движи (напр. град, училище или околност на къщата), ако то напусне тази зона, ще получите известие на телефона си. Районът се задава лесно на картата в мобилното приложение.

 

SOS бутон

Детският часовник CEL-TEC KT01 Blue е снабден със SOS бутон, след което се стартира набирането на зададения SOS контакт и едновременно с това се изпраща известие за натискане на бутона до дадения контакт. Това ви дава незабавен преглед на всички опасности и места.

 

Водоустойчив дизайн

Благодарение на зареждането чрез магнитни точки (не конектора), капака през слота за SIM карта и цялостния единен дизайн, часовникът KT01 може да се похвали с водоустойчива защита IP67. Те могат да се справят с дъжда или например душ без никакви притеснения (къпането не се препоръчва).

 

Лесна комуникация

Часовникът позволява няколко начина за комуникация. Първият замества мобилния телефон, така че можете да осъществите класически телефонен разговор благодарение на вградения високоговорител и микрофона. Възможно е да се обадите до 15 телефонни номера от часовника, които въвеждате с помощта на приложението, или можете също да разрешите обаждания до всякакви телефонни номера. Друга възможност е да общувате с помощта на кратки текстови и гласови съобщения, които се показват и създават директно в приложението. От часовника могат да се изпращат само гласови съобщения.

 

Преглед на състоянието на гледане

Винаги имайте перфектен преглед на състоянието на часовника благодарение на известията директно на телефона си. Часовникът CEL-TEC KT01 може да ви изпрати известие, когато напуснете безопасната зона, батерията е разредена и бутонът SOS е натиснат. Известията могат да бъдат и под формата на SMS съобщение, в което ще получите и връзка към Google maps с позицията, където се е случило събитието.

 

Сензорно управление и качествен дисплей

Управлението на часовника ще бъде лесно за децата благодарение на сензорния цветен IPS дисплей и приятен графичен дизайн.

 

Ежедневно наблюдение на активността

В допълнение към проследяването на позицията, часовникът може да изчислява загубени стъпки и качество на съня, отчетите могат да се разглеждат в приложението, включително седмично обобщение в графика.

 

Камера

Благодарение на вградената камера вашето дете може да ви изпраща снимки или можете да поискате снимка чрез приложението.

 

Мобилно приложение SeTracker2

Основният посредник между вас и часовника е неколкократно споменатото приложение за мобилни устройства на операционни системи Android и iOS. Ще намерите всички настройки на часовника в приложението. Един от тях е например режим „Не безпокойте“, т.е. времето, когато детето например е на училище и искате да предотвратите ненужно разсейване, независимо дали играете на часовника или тоновете на часовника, през това време звуците са изключени и часовникът показва само часа. Можете също да използвате приложението, за да изпращате награди/подаръци до часовника под формата на сърца, текстови и гласови съобщения, да преглеждате историята на местоположенията, да редактирате зони за сигурност и много други настройки и опции.

 

 

 

Батерия 420 mAh
Дисплей 1,3" сензорен IPS, 320x240
Покрийте IP67
процесор MTK 2503, 260 MHz
Местоположение GPS, A-GPS, LBS (GSM)
Поддържани GSM честоти 850/900/1800/1900 MHz
Тип SIM карта Микро SIM
Живот на батерията до 4 дни
Размери 42,1 x 52,3 x 15,9 мм

 

 

Любими продукти
в наличност
Фотокапан OXE Spider 4G и соларен панел

Фотокапан OXE Spider 4G и соларен панел
+ безплатно 32GB SD карта, статив и 8 батерии!

691,49 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките