CEL-TEC K6 Falcon GPS магнитен

Предна FULL HD камера за кола CEL-TEC K6 Falcon GPS Magnetic Touch. Основните предимства на K6 Falcon включват магнитен държач, който прави камерата много лесна за боравене, но в същото...

Код на продукта: 2101-065       EAN: 8595584658782       Производител: CEL-TEC


в наличност
232,57 лв 193,81 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 227,92 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 223,27 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Предна FULL HD камера за кола CEL-TEC K6 Falcon GPS Magnetic Touch. Основните предимства на K6 Falcon включват магнитен държач, който прави камерата много лесна за боравене, но в същото време достатъчно здрава и стабилна. Освен това GPS модул за запис на маршрут и скорост, IPS сензорен екран и меню на чешки език, суперкондензатор вместо батерия, поддръжка за до 256 GB microSD карти или широк зрителен ъгъл от 155°.

 


 

Остър FULL HD запис със звук

Вградената камера CEL-TEC K6 Falcon е оборудвана с висококачествен 2.0 Mpx сензор Sony IMX323, обектив F1.8 и широкоъгълен (155°) обектив. Благодарение на тази комбинация, камерата произвежда ясно и рязко изображение с FULL HD резолюция с достатъчно широк зрителен ъгъл и по този начин лесно улавя събития в обратна посока и на съседни тротоари. Камерата е оборудвана с усъвършенствана функция WDR за висококачествен запис дори при трудни условия на осветление и фоново осветление (напр. залез/изгрев, изход от тунел, фарове на насрещно превозно средство и др.). За съпътстващия аудио запис се грижи вграденият микрофон, който при необходимост може лесно да се изключи.

 


 

Магнитен държач

Едно от предимствата на камерата K6 Falcon със сигурност е регулируемият магнитен държач, благодарение на който камерата е много лесна за боравене, но в същото време е достатъчно здрава и стабилна, така че няма риск камерата да падне дори когато пресичане на дупка. Камерата също се захранва от държача, така че няма нужда да изключвате нищо сложно, за да премахнете камерата.

 


 

Суперкондензаторно захранване

Актуалната тенденция в областта на автомобилните камери е използването на т. нар. суперкондензатор вместо конвенционални литиево-йонни батерии. Причините са прости - много по-висока надеждност, живот на оборудването и безопасност! Няма повече деформация на камерата поради напомпана батерия, загуба на зададена дата и час или ограничен живот. Суперкондензаторните електроди не се разграждат дори след много хиляди цикли, както при конвенционалните батерии.

 


 

IPS сензорен екран

Автомобилната камера CEL-TEC K6 Falcon е оборудвана с висококачествен 2,45" цветен IPS сензорен екран. Благодарение на него можете не само удобно да задавате всички важни параметри, но и да преглеждате записите, включително звук благодарение на вградената високоговорител.Менюто също е изцяло на чешки.Разбира се, не е задължително дисплеят да е включен през цялото време и от вас зависи дали ще го държите включен или автоматично се изключва след зададеното време.

 


 

GPS маршрут и запис на скорост

Държачът на камерата включва и вграден GPS модул, благодарение на който записът може да се възпроизведе на компютъра, включително маршрута в Google maps, данни за скоростта и претоварване от G-сензора. За най-точна информация модулът работи със спътници GPS и Glonass.

 


 

Много функции

Камерата има няколко функции, които се очакват от качествената бордова камера. Те със сигурност включват 3-осен g-сензор за сблъсък (удар), който реагира на внезапно движение на камерата (напр. сблъсък с автомобил). Ако сензорът засече такова движение, той защитава текущия запис срещу презаписване от цикъл, така че ситуацията остава на microSD картата и можете да продължите да шофирате. Текущият запис може също да бъде защитен просто чрез функция на дисплея. Освен това записът в цикъла не липсва (когато картата е пълна, най-старите записи извън заключените ще започнат да се презаписват). Други полезни функции включват възможността за въвеждане на регистрационен номер на превозното средство, който след това се вижда директно в записа. В случай на недостатъчно осветление на сцената пред автомобила, камерата ще ви подкани да включите осветлението (може да се изключи), като изведе иконата на фара на LCD дисплея. Камерата използва microSD карта до 256 GB за съхраняване на записи.

 


 

 

 

процесор Новатек NT96672
Видео резолюция 1920x1080, 1280x720
Сензор Sony IMX323 CMOS, 2.0 MPx
Бленда F1.8
Ъгъл на гледане 155 °
Видео компресия H.264
Видео формат MOV
Формат за снимки JPG
Дисплей 2,45 "IPS сензорен екран
G - сензор Да, триосен удар
Цикълен запис да
Памет MicroSD до 256 GB
Звук вграден високоговорител и MEMS микрофон
Захранване вход 12 - 24V, изход microUSB 5V / 2A
Вид батерия Супер кондензатор
Работна температура -20°C до +60°C
Размери 72 x 41 x 26 мм (без държач)
маса 78 г (без държач)

 

 

Любими продукти
в наличност
Фотокапан OXE Spider 4G и метална кутия

Фотокапан OXE Spider 4G и метална кутия
+ безплатно 32GB SD карта, статив и 8 батерии!

 
582,59 лв
-+
в наличност
OXE EW-199 - WiFi инспекционна камера

OXE EW-199 - WiFi инспекционна камера

 
100,34 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките