CEL-TEC GW600 Син

Текущо местоположение незабавно на вашия телефон Благодарение на GPS модула, часовникът CEL-TEC GW600 определя позицията на вашето дете с точност до 5 метра. На места,...

Код на продукта: 1708-006       EAN: 8595584641043       Производител: CEL-TEC


в наличност
155,49 лв 129,57 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 152,38 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 149,27 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Текущо местоположение незабавно на вашия телефон

Благодарение на GPS модула, часовникът CEL-TEC GW600 определя позицията на вашето дете с точност до 5 метра. На места, където GPS сигналът не е наличен (напр. сгради), часовникът използва местоположението на обществената WiFi мрежа и LBS (GSM - позиция за ориентация с помощта на предаватели на мобилни оператори). Историята на местоположенията също може да бъде проследена с помощта на приложението. Така че винаги имате преглед на движението на вашия клон, където и да се намира той!

Безопасни зони - Geofence

Геоограждение или зона за безопасност е зона, в която искате вашето дете да се движи (напр. град, училище или околност на къщата), ако то напусне тази зона, ще получите известие на телефона си. Районът се задава лесно на картата в мобилното приложение.

SOS бутон

Детският часовник CEL-TEC GW600 е снабден със SOS бутон, след което се стартира набирането на зададения SOS контакт и едновременно с това се изпраща известие за натискане на бутона до дадения контакт. Това ви дава незабавен преглед на всички опасности и места.

Лесна комуникация

Часовникът позволява няколко начина за комуникация. Първият замества мобилния телефон, така че можете да осъществите класически телефонен разговор благодарение на вградения високоговорител и микрофона. От часовника е възможно да се обадите до 15 телефонни номера, които ще въведете с приложението. Друга възможност е да общувате с помощта на кратки текстови и гласови съобщения, които се показват и създават директно в приложението. От часовника могат да се изпращат само гласови съобщения.

Преглед на състоянието на гледане

Винаги имайте перфектен преглед на състоянието на часовника благодарение на известията директно на телефона си. Часовникът CEL-TEC GW600 може да ви изпраща сигнали, когато напуснете безопасната зона, извадите часовника, изтощите батерии и натиснете бутона SOS. Известията могат да бъдат и под формата на SMS съобщение, в което ще получите и връзка към Google maps с позицията, където се е случило събитието.

Сензорно управление

Управлението на часовника ще бъде лесно за децата благодарение на сензорния цветен дисплей и приятния графичен дизайн.

Много функции

Часовникът е оборудван с LED диод, който е отличен за аварийно осветление. Освен това часовникът може да изчислява загубените стъпки и качеството на съня, отчетите могат да се разглеждат в приложението, включително седмично обобщение в диаграмата. Хронометърът също може да бъде полезен, а математическата игра, практикуваща основни числа, ще бъде забавна.

Камера

Благодарение на вградената камера, детето ви може да ви изпраща снимки или можете да поискате снимка чрез приложението.

Мобилно приложение SeTracker2

Основният посредник между вас и часовника е неколкократно споменатото приложение за мобилни устройства на операционни системи Android и iOS. Ще намерите всички настройки на часовника в приложението. Един от тях е например режим „Не безпокойте“, т.е. времето, когато детето например е на училище и искате да предотвратите ненужно разсейване, независимо дали играете на часовника или тоновете на часовника, през това време звуците са изключени и часовникът показва само часа. Можете също да използвате приложението, за да изпращате награди/подаръци до часовника под формата на сърца, текстови и гласови съобщения, да преглеждате историята на местоположенията, да редактирате зони за сигурност и много други настройки и опции.Батерия 400 mAh, 100 часа време в режим на готовност
Дисплей докосване, 1,4 "TFT
процесор MTK 2503, 260 MHz
Местоположение GPS, LBS (GSM), WiFi
Поддържани GSM честоти 850/900/1800/1900 MHz (2G)
Тип SIM карта Nano SIM
маса 35 гр
Любими продукти
в наличност
AVTECH AVM5547NG - 5MPX IP MotorZoom Bullet камера

AVTECH AVM5547NG - 5MPX IP MotorZoom Bullet камера

954,40 лв
-+
в наличност
CEL-TEC K6 Falcon GPS магнитен

CEL-TEC K6 Falcon GPS магнитен

232,57 лв
-+


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките