CDV-704MAD бял - версия 17-30Vdc - видеофон, 7", HD ready, touch, memory

Дизайнерски видеофон със сензорен екран и HD готова резолюция. Видео памет, позволяваща запис на видео поредици, включително аудио повикване, на SDHC карта с памет....

Код на продукта: 0110-401       EAN: 8595672102319       Производител: COMMAX


в наличност
686,12 лв 571,76 лв без ДДС
Цена за регистриран (2% отстъпка): 672,40 лв
Цена за регистрирани за покупки над лв (4% отстъпка): 658,68 лв
-+
  • Описание
  • Запитване за продукт

Дизайнерски видеофон със сензорен екран и HD готова резолюция. Видео памет, позволяваща запис на видео поредици, включително аудио повикване, на SDHC карта с памет. CDV-704MA има много проста и интуитивна работа чрез сензорен екран. Към видеофона могат да бъдат свързани до две станции за врати и до две допълнителни камери за видеонаблюдение в AHD 1.3 Mpx или CVBS видео стандарт.

Любими продукти


Този уебсайт използва технология за бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уебсайта и да подобри предлаганите услуги.С Вашето съгласие, което ни давате с натискане на бутона „Разбирам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки и прехвърлянето на данни за поведението на уебсайта за показване на насочена реклама в социални мрежи и рекламни мрежи в други уебсайтове.Можете да зададете по-подробно персонализиране и насочена реклама или да ги изключите по всяко време.Можете да намерите повече информация за обработката на данни и нашите партньори на тази страница.

Коригирайте настройките